Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小丙1018

[玩具攝影] [唔係轉色咁簡單] Hottoys 1/6 Avengers Age of Ultron Mark XLIII

cartoon 發表於 1-4-2015 03:13 PM
TONY心口爐已拆點解仲有燈???....照明用??

佢只係做手術取出碎片 , 無話唔用爐來代替心口個洞!~
超靚相:handshake:支持
圖和 Iron Man 都一流。
靚相就一定要入來讚啦  !!!:D
徐左腰側2塊甲改左可動外有乜改動?
cartoon 發表於 1-4-2015 03:13 PM
TONY心口爐已拆點解仲有燈???....照明用??

首先你要分清楚…tony心口個爐作用係防止血管裡面d碎片流入心臟用!

而自從mk2開始,每套裝甲都起碼有一個反應堆以上,用黎推供裝甲動力!

每套裝甲外露o既反應堆唔係tony心口個爐display出黎架!

好多人到依家都仲唔知…

其實mk2俾羅茲帶左返美國空軍時…套甲都有個反應堆,

電影係有交代過的
d相真係超毒:p:handshake:
ironman.....仲有幾多型號, 咁出法真係好悶
"唔係轉色咁簡單",腰側2塊甲仲改左可動添....

由開訂至派貨史無前例只需3個月,可以期待有幾大改動......
心機之作, 好掂!!!