Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] ULTRA ALLOY UA-02 無敵大鐵人兄弟17

HTK 發表於 8-9-2016 01:13 PM
其實咁樣都唔錯, 可以增加競爭性, 廠家會做好啲, 當初選擇訂ultra乜來, 都係貪隻17可變形同著燈,  ...

是呀真係可增加競爭性,如船長例子見HT PARTS 好出力!

EEEE?? 已可退錢??真的嗎??
threeeye914 發表於 17-10-2016 03:55 PM
EEEE?? 已可退錢??真的嗎??

係真嘅, 係佢哋無通知唧
孤仔真的可以退款?上個月問他,他還說會延期到年底。
yiquanken 發表於 24-10-2016 11:45 AM
孤仔真的可以退款?上個月問他,他還說會延期到年底。

Ching....yes...you can go get the refund with the receipt.
题外話,老婆今日行過超人玩具,話見佢哋有一隻17號display緊,個姿勢好似識變型,预訂中,有無師兄知道係咩來頭?
你太太係咪見到扮變形既Worldscope 17號呀?
我今天也有到超人,那個是Worldscope 17號來的!
但好似寫住接受預訂....唔係已經再版左咩?
玩具Joe 發表於 24-10-2016 11:09 PM
你太太係咪見到扮變形既Worldscope 17號呀?

我個日都見到,份到好似變緊形咁,唔知個D真係以為可變。