Toysdaily 玩具日報

查看: 6444|回復: 11

[玩具報告] HG Build Fighters Try Burning Gundam

當日一出即買大但未有時間砌, 昨日先完成, 玩落好好玩, 百幾蚊, 抵玩!!

盒面.

先來NORMAL MODE.

上身可以拉開(未開時)

上身可以拉開(打開時)

手都有好多款, 打開, 手刀.

SIDE KICK 都難唔到.

加上火炎PARTS

仲有次元...................火炎拳!!!

跟住係BURNING MODE.

這隻素組都好ok:shy:
換出的PARTS 都很多, 全部藍色位都換成火炎PARTS.

來過近鏡.

正面.

後面.

左右手都有火炎PARTS

腳都有EFFECT PARTS, 無得頂!!

手刀都有.

再來HALF HALF 組裝.

LAST ONE.

可動性不錯,有兩副甲可作多種組合變化。
不錯的分享。{:1_226:}
good job! Try build fighters 真係正!
AK30 發表於 31-3-2015 01:02 PM
good job! Try build fighters 真係正!

我都有留意你個POST, 你D 閃粉係買什麼茶上去架, 我都想整下.:shy:
tks ching sharing
但我不喜歡那些火 effect 不夠誇張, 及太過對稱
馬仔 發表於 31-3-2015 02:10 PM
我都有留意你個POST, 你D 閃粉係買什麼茶上去架, 我都想整下.

果套係會場特別版PP粒子, 另外仲有一套係用噴槍噴既自製閃銀
good work... still no time to build .......
atomboy 發表於 31-3-2015 04:58 PM
good work... still no time to build .......

好簡單,一晚砌完。:)
頭像被屏蔽
效果一流{:1_208:}
支持支持{:1_226:}