Toysdaily 玩具日報

查看: 10498|回復: 22

[分享討論] 明天去大板,請問有咩好既玩具店呢?

明天去大板,請問有咩好既玩具店呢?
頭像被屏蔽
⋯⋯⋯電電城⋯⋯⋯

Just came back from Osaka, not much interesting! If you want to find any 1:6, you will be very disappointed!
我之前都問過呢個問題。之後版主會移你呢個post去一個冇人去嘅版。所以我係呢度答你。我上星期去咗,就係去日本橋 ,不過參觀下就好。啲野唔平。要多野睇我估皆旺會多啲。
{:1_222:}...
多謝各位解答~
{:1_227:}
上星期4係日本橋Jungle間鋪睇緊野,

有班香港人係間鋪裡面大大聲講粗口高談闊論,

好心唔好咁失禮啦,咁同強國人有咩分別 :42:
Gainax 發表於 30-3-2015 12:01 PM

唔止玩具店係咁, 音響店都係, 大大聲小人做乜講日文, 但地方係東京......有錢大曬呀? 港人.:what:
Gainax 發表於 30-3-2015 12:01 PM

影衰香港人....{:1_224:}
日本橋{:1_377:}{:1_377:}
我就過年去過,其實正價既野日本橋都唔算好平,但如買d香港炒價例如shf既ironman mark 42連特典,香港賣450-500以上,我買5724 yen,為翻港紙380唔使。另外ironman隻愛國者,都係大約320唔使就有
梅田既Yodobashi 都會有d,不過主要都係新出既野較多,但去齋睇下d電玩野都幾開心架
師兄好唔好超合金魂? GX-65 我東京見到 18000 yen 左右, 圍返港紙好似唔駛 $1300 (而家日元好似 65算)
岩岩去完,買左set筋肉人, 500兩隻∼
擂台兩片, 約280。(過一萬yen有退稅)
master stars piece 超西悟空.270度,點知返黎先知8月中再版,揼春!:53:
希望比達會再版啦!
係囉!慢慢睇慢慢揀實執到d好野