Toysdaily 玩具日報

查看: 5058|回復: 14

[Medicom] 買RAH 除左信和同埋笑萬...仲有邊到買係安全???

依家想入番隻rah 藍色版saber ..但係係笑萬同埋信和搵過晒都無

唔知仲有邊到買係安全點.....因為rah 好驚佢爛件...之前買白色saber 遇過爛件問題
所以好驚有d店....爛件然後又唔肯換番比你....上網睇過皆旺有得買
但係check 過...上網好多人話皆旺同埋現時點都多黑店...好容易中伏
唔知各位大大...平時rah 除左係笑萬同埋信和..仲可以去邊到搵到信得過的店

平時買rah 都係係精粉同埋笑萬....,到買
同埋買rah 時check 貨有咩要注意?點分真假?
rah 超人不二之選∼
個人經驗....好幫到手!
頭像被屏蔽
超人問過佢地...佢地話RAH 藍色版SABER 已經賣晒...而且話賣晒的貨係唔會再入/_>\!!!

依家我剩係差藍色....真係唔知點算好...好無助

上AMAZON JP 到睇...叫人訂要成二千幾..日版
籃色係original 版本。。現在買到也貴。去ami 找找看啦,or
等再版
RAH 等再版把啦
我有隻初版開盒只check件睇下有冇興趣。
nela 發表於 29-3-2015 11:03 AM
籃色係original 版本。。現在買到也貴。去ami 找找看啦,or
等再版

rah 都會再版嗎??? @口@
gn59187 發表於 29-3-2015 05:33 PM
我有隻初版開盒只check件睇下有冇興趣。

有興趣....whatsapp 研究研究?
Inbox留左電話你Whatapps我比圖你睇,thx
我知道皆旺12吋黑店之首-多啦A夢果間最黑:34:
火狼cool 發表於 29-3-2015 08:56 PM
rah 都會再版嗎??? @口@

唔係D咩限定野,好多都會再版, 仲會平過原來一段距離
之前 鋼錬 ,拉打,EVA 幾廿一次過再版.隻隻都唔過千.....
hoho10120998 發表於 30-3-2015 01:58 PM
唔係D咩限定野,好多都會再版, 仲會平過原來一段距離
之前 鋼錬 ,拉打,EVA 幾廿一次過再版.隻隻都 ...

鋼鍊我見之前精粉都仲賣緊過千....好似好缺貨...剩係係精粉見過一次...信和有間鋪有隻賣緊3200 唔知咩事...
火狼cool 發表於 31-3-2015 10:29 PM
鋼鍊我見之前精粉都仲賣緊過千....好似好缺貨...剩係係精粉見過一次...信和有間鋪有隻賣緊3200 唔知咩事. ...

我係講佢再版個時個價, 都年幾兩年前既事,而家去返正常位都好正路丫
下次再版米再跌過囉.

RAH邊有甘多再版....一向好少。出2.0, 3.0就多

上次大量Rider係散死貨,吾係再版.
鋼練同EVA再出係新版,吾係再版.....