Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: taken

[個人收藏] 正義係需要金錢! Batman X Ironman

taken 發表於 29-3-2015 12:11 AM
如果廠商唔睇好QC遲下好似cms咁摺埋。

睇下貓女會唔會做返好。

我搵日都影吓我隻M記2.0 BATMAN先,我諗到樣好玩嘅嘢

到時我會用蝙蝠飛鏢+粘膠定時炸彈槍比隻2.0拎著一定有另一番味道,因為個Size完全Match到隻2.0
{:1_377:}
孫行者 發表於 29-3-2015 04:39 PM
我搵日都影吓我隻M記2.0 BATMAN先,我諗到樣好玩嘅嘢

到時我會用蝙蝠飛鏢+粘膠定時 ...

Ok waiting for you.

嗯,原來我仲有個BATMAN Mask,真係通窿面具,Size夾晒隻2.0,唔駛托著個人頭XD~:DD
講真, 我覺得 1.0 果隻除左少配件之外, 比 2.0 要好好多.
我無1.0單純覺得有男主角頭先入,不過玩慣shf哩隻D膠質地麻麻。

而且QC咁X好.....真係可一不可再,入埋貓女同哩間廠bye bye.

玩反shf,figma好過。
gl_edmond 發表於 29-3-2015 11:31 PM
講真, 我覺得 1.0 果隻除左少配件之外, 比 2.0 要好好多.

其實1.0同2.0啲配件都係一樣無變過,又係5隻造型手+兩把槍,只係2.0多兩粒頭同埋手臂無1.0咁易成隻甩出黎

1.0設定係TDKR夜神起義版
2.0設定係TDK黑夜之神版

兩隻個胸甲唔同色,仲有嘴唇都唔一樣,1.0係比較孖潤嘴XD~