Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 忍者龜黎啦∼

睇落唔錯呀
又包膠手,又夠大件頭~~~

但表情如果CHOK 小小,會更吸引~~~~
其實個人覺得新果套電影版幾好睇!
另外開始果陣都唔係好接受到d新造型,不過睇完套戲之後又覺得幾ok~
d figure 表情呆滯成咁,唔該改改先!
不過都係攪好老變文哥先啦,遲咗咁耐都未公布....:74:
whitedol 發表於 26-3-2015 09:24 PM
包膠手幾好丫!1k會入,因為4隻都4k

我估最低消費是1.5k
一啲都唔可愛{:1_206:}{:1_206:}
bigtomm 發表於 27-3-2015 04:50 AM
我估最低消費是1.5k

1.5k 就唔駛旨意入四隻啦,最多一隻做紀念
整得真係好正,不過來得太遲了
:p 啲 龜頭 樣好核突  :x
先不論造型..電影內容也是失敗..非常可惜了大家的回憶~
如果個頭造到Prime 1 Studio 雕像的樣我都有興趣買~~

不如出返十幾廿年前BEYOND配音果幾隻仲吸引啦:43:
whitedol 發表於 27-3-2015 09:21 AM
1.5k 就唔駛旨意入四隻啦,最多一隻做紀念

我都打算入1隻作記念. 我估四個波地應該一樣, 咁就以武器作則, 三叉幾特別.
bigtomm 發表於 28-3-2015 03:56 AM
我都打算入1隻作記念. 我估四個波地應該一樣, 咁就以武器作則, 三叉幾特別.

如果跟電影設定,四隻身高體型不一,應該要用四個素體
ChiuJai 發表於 26-3-2015 03:52 PM
師兄,用kawaii形容...唔係嗎?
我不嬲都唔喜歡依套電影,啲龜頭樣好核突;佢地一啲都唔似hero, ...

我巧鐘意龜頭淫賊
bigtomm 發表於 28-3-2015 03:56 AM

Me would choose two swords la !!!!!!!!!!!!!!
whitedol 發表於 28-3-2015 03:26 PM
Me would choose two swords la !!!!!!!!!!!!!!

i have 2 TK using 2 swords. Enough 4me. :72: