Toysdaily 玩具日報

[非官方產品] 童夢EX 金毛獅王

大家都係有獅子頭喺心口,唔該睇吓人家GGG,GGGG,獅子頭夠晒大隻~~~~~仲有,嗰張可能只係CG圖,根本未正式出試模........
麻煩重新畫過,唔該.....
等待清晰圖片中!!!!

這只不是童夢的 不要搞錯  發表於 27-3-2015 09:49 PM
有无多一张呀?最好就是三位Q版列队嘅合照
原來唔係個個廠商都識得做SD嘅嘢。。。 好唔掂!! :62:

獅子變左狗仔.................無言!!!:unhappy:
頭像被屏蔽
从双脚睇就知道大件过前两只啦
is it lion???? Looks like wolf??
嘛.....下一隻加油......
只係放大個頭就算
genesicgaogaiga 發表於 27-3-2015 12:30 PM
is it lion???? Looks like wolf??

It's actually a new 'dog' breed XD Or a Chihuahua perhaps?
And this figure is ugly... the figure is big but the sword is like a toothpick!
好奇一問,
咩叫官方產品?
要笨大先出叫官方嗎?
千值練, 海洋堂出品又係咪叫官方?

願聞其詳:!
遊俠 發表於 27-3-2015 07:40 PM
好奇一問,
咩叫官方產品?
要笨大先出叫官方嗎?

買左版權出既叫官方,無買版權叫第三方(老變成日咁叫)
馬仔 發表於 28-3-2015 08:31 AM
買左版權出既叫官方,無買版權叫第三方(老變成日咁叫)

When ES chokin was still resin cast with no Licence in the pastand being sold in CTMA basement,  the build was really very great.

Not the problem of official or non official, pretty is pretty, ugly is ugly.

Even with Licence, it could be ugly.