Toysdaily 玩具日報

查看: 4265|回復: 10

[詢問] Hot Toys Batman Begins 双腳一問

大家都知佢双腳會碎JOINTS, 但我想問就算無碎佢對腳JOINTS係咪都唔多郁到 我見佢畀對皮鞋包到實?
都郁到小小唧,如果joint碎咗就软赖赖企唔稳
頭像被屏蔽
我只得TDK時再出的"original costume"版, 不過咁多年都無事(touch wood)
超港人 發表於 24-3-2015 12:31 PM
MMS13都已係古董
企得穩就算了
Ching件野心口個蝙蝠logo有無笠黐黐呢?

我想買會場EXCLUSIVE果只 但件件都係碎左腳...所以想知無碎有几大可動啫

如果都唔多郁到我入只爛腳既用AA膠固定個JOINTS算
頭像被屏蔽
會場版會碎腳

普通版無事

可以上下郁少少
對BOOT入面, 有一邊只有一條野夾住個BALL JOINT. 斷的機率是超高.

曾經有文教過怎樣改個腳版入去隻BOOT到, 試下自己爬文.
會場版Boots好軟,所以可動係幾好的,但多數都會爆joint,我個隻都係,並且會場版套suit好黐塵⋯
MAX 發表於 26-3-2015 01:56 AM
會場版Boots好軟,所以可動係幾好的,但多數都會爆joint,我個隻都係,並且會場版套suit好黐塵⋯

ching,
有冇找人維修呢???
skyline123 發表於 26-3-2015 09:04 AM
ching,
有冇找人維修呢???

冇....
有TDK版後, 將Begins版封印了...