Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys - Avengers: AOU 1/4th scale Collectible Bust

頭像被屏蔽
求候活多謝老細圖。。。。。。
tc298 發表於 23-3-2015 06:50 PM
我都想知,幾錢?hehe

問左 SB,1/4 bust $550, 訂 $250. 又好似幾抵 deal 咁喎!
頭像被屏蔽
[quote]超港人

三十個人總有一個會訂,其余29個:1/4 42 半身像、1/6 42、1/6 43、1/4 43,侯活好體貼,照顧所有人的需要。

隻窩勿鮮二唔係出左咩?記錯?{:1_375:}
超港人 發表於 23-3-2015 07:27 PM
搵42個改顔色 收5魚5貢都叫做幾抵 deal !

有出過 mark 42 半身象嗎?
頭像被屏蔽
超港人 發表於 23-3-2015 07:27 PM
搵42個改顔色 收5魚5貢都叫做幾抵 deal !

我尋日買左隻小雲都要 $600 啦,
呢隻仲大有 9吋, 又有燈所以覺得抵!

有心買1/4 43嘅初入坑師兄要忍手!

小弟初入坑時發哂狂,後追、訂新(全身、半身),重疊都唔理,好快一屋都係。

唔係錢的問題,係位置空間!到有真正好野,方知買了重復浪費空間之苦!

Oh! l see, 但係 mark 43 好似形 d 咁! {:1_206:}
ilove12inch 發表於 23-3-2015 07:45 PM
有心買1/4 43嘅初入坑師兄要忍手!

小弟初入坑時發哂狂,後追、訂新(全身、半身),重疊都唔理, ...

我好明白師兄你嘅痛苦! 不如放響我屋企味
可以助你脫苦海!{:1_220:}
2littlemoney 發表於 23-3-2015 07:49 PM
我好明白師兄你嘅痛苦! 不如放響我屋企味
可以助你脫苦海!

師兄你又lgor又小云(唔知遲D有無Hulk 2 Deluxe同H Buster),仲有位助我脫苦海?

等我導你升仙:玩女⋯⋯Phicen, Hotstuff, Kumik:75:.......包你自顧不暇:34:
天蠍座 發表於 23-3-2015 07:02 PM
求候活多謝老細圖。。。。。。

即係話AOU隻war machine mkII 無改到樣,都好,IM3個陣入咗