Toysdaily 玩具日報

查看: 4703|回復: 10

[詢問] 請問一下邊度仲可以搵買到呢只千值練MH4雄火男 同埋figma桐人?

figma桐人是順便幫朋友問的,好後悔當初MH4岩出ge時候無入到呢只經典的雄火男,希望師兄們可以幫我完夢!

[ 雄火龍 裝 ]

上個月荃灣 荃豐地庫(小風)曾經返過日版 跳樓貨299$,轉眼就賣晒。

Y拍 耐唔耐會有(未開封、開封、開咗當新),唔算罕有。

旺角 信鵝 上個月2樓Game 鋪 重見有1盒,公價6xx$,差唔多要7魚。

(唔知 信鵝 依家重有冇),決心完夢的話,今日最好即刻行動。
其實上手玩過呢隻雄火劍士,如果對比千值練其他產品呢隻真係好一般沒驚喜
司馬易 發表於 22-3-2015 10:11 AM
[ 雄火龍 裝 ]

上個月荃灣 荃豐地庫(小風)曾經返過日版 跳樓貨299$,轉眼就賣晒。

信鵝2樓Game鋪 星期四果日行過見仲有
價錢冇望真 好似都要7 8魚
Blass 發表於 22-3-2015 02:01 PM
信鵝2樓Game鋪 星期四果日行過見仲有
價錢冇望真 好似都要7 8魚

比起3樓嗰2間分隔,但同1個老闆
返新貨之餘, 重有入2手當新賣嘅店舖。

芒亨(CFB)7000多¥雄火龍、黑蝕龍 賣12xx$

眼鏡廠3000¥(日網價) 一番賞 千刃龍、黑蝕龍、雷狼龍頭像

各賣約20至20幾算(7xx至1000幾)

Game鋪 呢隻 雄火龍獵人裝,10算 又唔算太過(當然係對芒享有愛的話……)
桐人估唔到再版都炒..........................好彩定左.:DD
司馬易 發表於 22-3-2015 10:11 AM
[ 雄火龍 裝 ]

信和好似得翻黑蝕龍同麒麟pack..荃豐我去了,不過遲了一個月T^T
請問桐人邊度買比較無炒得咁犀利?信和好似得翻一間有而且是天價..
FIGMA 桐人 係IN'S 見過, 但都近六魚
個人覺得唔值
頭像被屏蔽
之前Figma 亞絲娜再版即時訂左隻,點知Figma桐人再版當時唔賣街客,只留比訂客,跟手一星期後再出去看已經上到成5xx到6xx,太貴,所以放棄暫時唔再搵住。其他師兄在邊到仲見到有桐人?價錢有冇回落?