Toysdaily 玩具日報

樓主: ronaldsoccer

[Hot Toys] AVENGERS AGE OF ULTRON 最新 trailer

雷神係唔係冇新衫??
用返Thor 2個件??
危險人物 發表於 9-4-2015 12:39 PM
雷神係唔係冇新衫??
用返Thor 2個件??

真相可能係THOR 2 嘅玩具唔係咁賣得(唔係講12"而係反狗城個D),玩具商要求製片用番舊衫清存貨。
wiswis 發表於 9-4-2015 12:43 PM
真相可能係THOR 2 嘅玩具唔係咁賣得(唔係講12"而係反狗城個D),玩具商要求製片用番舊衫清存貨。

講笑嘅可能成立,
但如果你發現avengers 2玩具有重新開模造公仔就發覺講唔通…:(

fw from Robert Downey Jr facebook
chshting 發表於 9-4-2015 01:29 PM
講笑嘅可能成立,
但如果你發現avengers 2玩具有重新開模造公仔就發覺講唔通…

無錯,而且套衫係有改的雖然改好少.
改了什麼????

金色部份改左做銀色:)

到時響戲院內見到呢一幕,會唔會感動到流馬尿
已買左第一日上畫戲飛,期待。
wiswis 發表於 9-4-2015 12:43 PM

勁, 呢個理由值得深信{:1_377:}
片長好似係142分鐘?
MARVEL 已經宣布《‪#‎復仇者聯盟2‬:奧創紀元》片尾沒有隱藏片段
但字幕開始時,還是會有一個神秘片段出現!

MARVEL Studios自第一部自家製作電影-《鐵甲奇俠》以來,在多數電影都會在片尾加入片段,已經成為了MARVEL電影的特色,同樣亦是粉絲們入場最期待的環節之一。
但這環節在《復2》消失了。導演-Joss Whedon近日在EW的訪問中,帶給了大家一個失望的消息。「⋯⋯這次沒有任何片段在字幕的最尾,這不是一個玩笑。我不想大家在戲院待了十分鐘才發現甚麼都沒有而氣壞離場。」原因提到他想不到有任何情節比上集全員吃Shawarma烤餅更精彩,因此索性取消了這一環。
「但我們會在兩個片尾之間加插一個附加影片,只是不會在最後最後的片尾中出現。」MARVEL Studios總裁-Kevin Feige作補充。
或許大家看了有點不解。如果大家還記得近來MARVEL電影流行加入兩個彩蛋,一個放在介紹重要製作人員的動畫字幕後,主要是預告下部電影內容。然後在黑底白字、約長十分鐘的片尾後,會有另一段彩蛋。後者才是被取消的內容,為免大家過早離場,特此補充。
http://www.ew.com/article/2015/04/07/avengers-age-ultron-wont-have-post-credit-scene-joss-whedon-says

wilson3a10 發表於 9-4-2015 10:38 PM
勁, 呢個理由值得深信

雷神濕身個一幕咁大隻型仔, 出唔出呢?
海報中間有斗蓬係乜水?