Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂 Nations Summer Collection 2015 / Mega Hobby Expo 2015 Spring

[quote]lightyear2
SRW 版權分紅笨大攪好先得,另外SHF HB初版今次見街。

R魂有10隻高達新作公佈...年年公佈左出得齊先得架!之前嗰D無X哂影!

重戰機同乜乜輪舞上次公佈左無驚喜。

超合金咪又可能係乜周年改色版,大王者,G7....
可變既又有人氣既真係好難諗,只諗到超時空要賽
梗係大鐡人啦,剛剛賣版權比人,之後自己又出
大家唔好忘記之前隻完全變形+超合金=火龍裝:DD都係唔好咁大期望嘞.............
笨大展示完要推出才是重點。
希望係大鐵人17號,上次新版已經是十多年前
笨大仲有大鉄人版權嗎?希望見到D新野。
taken 發表於 15-5-2015 09:06 AM
SRW 版權分紅笨大攪好先得,另外SHF HB初版今次見街。

R魂有10隻高達新作公佈...年年公佈左出得齊先得架 ...

日文寫左係 未發表過 既新野 ... 所以應該唔係轉色
wwwkcc 發表於 15-5-2015 11:04 AM
大家唔好忘記之前隻完全變形+超合金=火龍裝都係唔好咁大期望嘞.............

你又岩 wor ... {:2_281:}
Vince 發表於 15-5-2015 12:28 PM
日文寫左係 未發表過 既新野 ... 所以應該唔係轉色

最怕又係俾個版出嚟之後又無哂影...笨大之前D數仲未找清。
taken 發表於 15-5-2015 12:43 PM
最怕又係俾個版出嚟之後又無哂影...笨大之前D數仲未找清。

我知,不過有個 希望 都好 ma ...
笨大好多野出左版之後都冇影
Shf 亂馬~~~ 出幾多,買幾多
每次期待太大反而無乜新野出,所以向壞方面諗好D....