Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] HOTTOYS Avengers: AOU 1/6th scale Hawkeye Collectible Figure

riderfun 發表於 20-3-2015 02:41 PM
me too, I am not gonna miss this time!!!!

me three.....我都好喜歡鷹眼依個hero!{:1_220:}
wing1123 發表於 20-3-2015 04:00 PM
F B 見到d 炒家放ver. 1放極都放唔到,心都涼埋…

係呀,平時唔多見有得放!{:1_220:}
星期二先開black widow,最快都下星期先到呢隻掛:handshake:
看topic
Tomorrow can pre-order?
ChiuJai 發表於 20-3-2015 04:12 PM
係呀,平時唔多見有得放!

有時好想開腔問佢地…玩過都用咁貴既炒價放…係咪傻的嗎?最慘放個班友成日鬧人炒乜炒乜,自己用炒價放野就話跟返出面d 市價放…人又係佢鬼又係佢
仲以為咁進取,隔幾日又到鷹眼開訂。

有v1,呢隻要睇佢有乜噱頭引我科水。
冇v1既人真係必入
幾時先開訂,錯過上次冇訂,呢次唔理做成都要訂
呢隻睇怕又翻炒舊頭,雖然唔係差,但係驚喜欠奉
如聽日開訂 SB 大機會見人龍.
忽發奇想,HT知好多新入坑會追HE,會否整靚D:當DX咁做,售1930。頂爛v1,賺盡
我覺得係因為今日無貨派, 所以出圖頂住先!
睇髮腳,同 version 1 好似有少少唔同,有無機會有新頭雕呢?
wing1123 發表於 20-3-2015 04:00 PM
F B 見到d 炒家放ver. 1放極都放唔到,心都涼埋…

total agree with you ching , give me five{:1_374:}