Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問有冇師兄,呢隻Saber Lily 勝利黃金之劍 仲可以係邍到揾到

唔好意思,新人冇權限放圖,條link呢一隻saber

因為出街四周圍都揾唔到,yahoo拍賣淨係得皆旺X噹 同格仔鋪有, 所以問問各位師兄,感激不盡
頭像被屏蔽
講真丫,其實你已經知道唔止一個地方有得賣啦,你係唔想俾高過推出時個價啫…千金難買心頭好,咁多年後先搵又只想俾原價跟本冇可能,真係中意佢的話就落手啦!

唔係呢個,有盔甲嘅,不過唔該晒師兄
月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 11:39 AM
講真丫,其實你已經知道唔止一個地方有得賣啦,你係唔想俾高過推出時個價啫…千金難買心頭好,咁多年 ...

師兄你誤會左,我預買嘅價錢係貴過原價,不過yahoo拍賣睇完啲負評,有啲擔心
yamen1234676 發表於 20-3-2015 12:11 PM
師兄你誤會左,我預買嘅價錢係貴過原價,不過yahoo拍賣睇完啲負評,有啲擔心

如果全新賣唔過千五真係會好大懷疑又係…不過Bid左先啦,有乜事俾多個負佢羅,始終都係機會黎。佢賣老翻可以報海關拉人 (我真係報過,拉左)
月光.Laputa! 發表於 20-3-2015 02:33 PM
如果全新賣唔過千五真係會好大懷疑又係…不過Bid左先啦,有乜事俾多個負佢羅,始終都係機會黎。佢賣老翻 ...

師兄,唔該晒你:DD:DD:DD:DD

yahoo拍賣X噹都係無甲...過2日我有時間時影相放上去y拍,你未買到既話可以留意下啦。