Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Q08

[詢問] 銅鑼灣仲有冇玩具店?

oaoa 發表於 19-3-2015 11:26 PM
應該已經無左......................

咁快做唔住,銅鑼彎真係唔適合做玩具了,鋪太貴!
oaoa 發表於 19-3-2015 11:26 PM
應該已經無左......................

希慎廣場喎...
應該係有賣LEGO係3樓定4樓...
rainmaker313 發表於 19-3-2015 07:13 PM
銅鑼灣果間X球模型應該可以滿足你的要求吧

講起環X就真係火都嚟, d嘢已經貴過人, 記得細個時去旺角總店買盒蛋, 個盒係佢自己用膠紙封住嘅, 點知返到屋企拆開入面只有一個包裝吸塑, 係吉嘅! 成盒嘢得個吸塑! 頂!正黑店嚟!  發誓以後冇幫襯:blame:
宇宙之王者 發表於 20-3-2015 09:41 AM
咁快做唔住,銅鑼彎真係唔適合做玩具了,鋪太貴!

以前銅記仲有好多小販, 試過喺街邊一面食嘢一面㨂玩具{:1_214:}
Q08 發表於 20-3-2015 09:50 AM
講起環X就真係火都嚟, d嘢已經貴過人, 記得細個時去旺角總店買盒蛋, 個盒係佢自己用膠紙封住 ...

:原來你係X球遇過咁嘅事:@,真係深表同情,始終買玩具都係想玩得開心啫,既然人地咁對你,就無謂貼錢買難受了:78:
電業城10/F & 11/F, 冇記錯有三個鋪位,同一老細,但好晏開門,同埋吾好期望咁高