Toysdaily 玩具日報

查看: 5398|回復: 16

[玩具報告] Hasbro 6“ ironman 43 文字圖片分享(追加新圖)

小弟第一次出分享文,請多多指教

孩佬mark 43 完全用番 mark 42 隻模,但可能多左紅色唔使上所以令到整體上色比mark 42好,但我覺得都係膠膠地,同埋今次仲送多個開左頭盔嘅tony stark頭像比你換,不過邪神味濃,要個好樣小小就要落足眼力揀多兩盒。

整體做型其實幾好,身型比例幾fit,高度就比shf高小小,擺埋一齊會有小小奇怪,不過無得換手,呢世都只可以右手開左手合埋,唔知幾時孩佬先肯好似蜘蛛俠咁畀多隻手黎換下,另外分件接口位都幾明顯,手臂中間有一大條「啦」其實幾難睇。

關節方面,可動性依然孩佬,手臂,小腿都有double joint,心口可以兩邊轉,同埋向前畀你可以做飛行post,頸亦都可以向後屈望上天花板。不過hip位會阻住對腳向前伸,要做爆地動作當然無shf咁易;另外,關節可能係用膠去做接位,所以屈多兩屈就已經鬆鬆地,放番會有小小腳軟,但情況比山口好。

總睇黎講,呢隻mark 43造型唔錯,買黎粗玩�改裝其實一流,仲要周圍大把貨,已經見到有舗頭發覺蟹貨減價賣緊,好彩搵到分分鐘一魚半都唔使,希望大家都買到啦∼∼

Iron man 始終係以紅色為主色好睇
頭像被屏蔽
師兄影得比官圖正!
不錯的分享。{:1_226:}
邪神味濃..... 可圈可點..... :he:
gumng 發表於 19-3-2015 07:58 AM
師兄影得比官圖正!

超港人 發表於 19-3-2015 07:28 AM
43轉番紅色真係好睇好多.

睇黎好多人都覺得係:73:
呢隻靚過42,師兄影相又靚,希望你可以喺度繼續分享 :78:

Hasbro Mark 43 & Figma Mark 7

無錢玩HT ..... :51:
wilson3a10 發表於 21-3-2015 11:43 PM

無錢玩HT .....

Figma Mk7 真係好正∼!!!
新圖

同場加影 hulk

wilson3a10 發表於 21-3-2015 11:43 PM

無錢玩HT .....

Figma果隻真係無得輸,就算對住ht雙大眼仔都唔失禮喇
但figma價錢至少2隻hasbro... 遲d出埋shf一齊比較下 :>
其實我都想入番figma隻mk7,但見親都起馬五魚。。。