Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 舊物一攝, 月影百合chibi arts

諗唔到打咩前言...還是去相吧:DD

最後同陽光天使合影:)

多謝各位看官收看:64:
Bandai chibi arts上色, 分件處理, 和GSC的土偶比較, 真的差一截, 難怪最終都要摺LINE
怨念物呀:sad::sad:
頭像被屏蔽
redfish 發表於 17-3-2015 01:54 PM
Bandai chibi arts上色, 分件處理, 和GSC的土偶比較, 真的差一截, 難怪最終都要摺LINE

魚大你說得對, 隻月影剩係要揀盒個領口位油得齊少少冇咁樣衰核突的, 已經冇幾多盒ok, 其他盒面window睇唔到的部件qc更嚇人:50:, 賣相相當恐怖:72:, 面件消光極花, 5塊面當中至少有兩三塊面各有成三四粒大黑屎, 不知名白點亦有, 嘴唇亦有不少印到烏哩單刀同出界, 當時真係用了相當多既時間同心力去執返靚佢:59:
所以話笨大好多時整囡都會糟蹋了個原型, 就像agp大和咁, 最可恨既係東映御三家的野從不流入gsc手:sad:

謝謝:shy:
可惜而家齊唔到人:sad:, 另外兩隻之前不幸發霉了:56:

謝謝:shy:
抱歉, 你的字數不超過15字......