Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [浪子型戰士] McFarlane Halo - Master Chief with Cloak

唔知係咪尺寸問題,McFarlane近年嘅玩具都無咩人講,其實真係做得唔差... 睇睇呢個第N隻Master Chief

呢個係Halo 5 第一段遊戲teaser trailer嘅披肩造型,披肩,由兩層組成,飄逸效果自然

玩具主體係Halo 4造型,背包可卸下換上披肩造型

我個人覺得上色真係非常好,有裝甲金屬銀色效果同埋舊化

呢隻嘅武器只有手槍一支

股關節成為可動嘅最大障礙,因為只用作ball joint設計

另一件配件係拎住Cortana dogtag嘅右手(Halo個個藍色女人呀)

模仿teaser trailer嘅場景

呢件玩具嘅最大賣點一定係披肩,因為其他玩具都用得架

:51:
頭像被屏蔽
飽歷風傷的造型,多謝分享。{:1_226:}
師兄想請教下幾吋? 行街見過好似細隻過6吋:60: