Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 《復仇者聯盟2: 奧創紀元》電影玩具再接再厲

無明: 發表於 15-3-2015 01:12 AM
wa,正呀,D3.75平左好多呀!

轉自外國玩家,今批3.75"係平咗好多,不過比起之前雷神2同CA2批3.75"又差咗啲…
只可以講話將貨就價…
chshting 發表於 15-3-2015 02:24 AM
轉自外國玩家,今批3.75"係平咗好多,不過比起之前雷神2同CA2批3.75"又差咗啲…
只可 ...

好似老番咁...:70:
hulk同hammer仲要細左...:55:
係ca見得下人...
唯一有興趣的3.75。。。。。{:1_224:}咁搞,可以專心睇戲了
孩記的市場對象始終是小朋友,簡化與量產是必然:78:
我見d小朋友買得好開心, 我自己就唔會買不過見到hulkbuster+hulk果pack唔錯.
另外都見到有時有d後生仔(我估14-17,8歲左右)會拎起d刀刀劍劍互毆, 有d又會用cap個盾擋...行幾間都見到....有時都驚俾佢地打親...不過比我我會用hulk個拳頭打, 一下下"wall"落對手度睇佢地點擋哈哈~~
jeffloh 發表於 16-3-2015 09:09 AM
我見d小朋友買得好開心, 我自己就唔會買不過見到hulkbuster+hulk果pack唔錯.
另外都見到有時有d後生仔(我 ...

"用hulk個拳頭打, 一下下"wall"落對手度睇佢地點擋哈哈~~"...正呀!搞到我都想試!
全部小孩玩意:ar:
chshting 發表於 15-3-2015 02:24 AM
只可 ...

師兄厚道, 這種 3.75 在我來說盒旦價我都唔會買.
我見d師兄好buy隻hulkbuster
多到呢 真係不得了
marveldchero 發表於 15-3-2015 01:28 PM
好似老番咁...
hulk同hammer仲要細左...
係ca見得下人...

所有美玩不嬲就似老番lol
大ken 發表於 15-3-2015 02:21 PM
唯一有興趣的3.75。。。。。咁搞,可以專心睇戲了

大KEN 兄似乎仍然對HASBRO MAVERL 3.75" 存有期望???
小弟已經完全死心了, BLOG都不再寫......
連我呢個盲目死忠都唔會買~
我印象中好似Marvel Universe (MU) 第一Wave係2009年出,AVENGERS第一集就起開始出現兒童向(CUT關節等)3.75吋、6吋系列等。
我以收集漫畫角色為主,所以有D角色都會入手。
直到近期個Wave 3.75 Marvel Infinite (前身為MU),我都淨係買左Sandman, Beast。細SIZE既我儲Eaglemoss好過了!
今次Avengers 2,真係幫我慳返唔少!
Marvel Legends 6吋希望可以KEEP住! 見到咁多漫畫角色,係好開心嫁!

P.S. 我對發聲12吋FIGURE系列都有興趣,今次隻HULKBUSTER下身是不可動! (盒後面參考圖是可動的) 最後都放棄冇買~
在那買到?求急。。。。。。
奧創 發表於 18-3-2015 07:10 PM
在那買到?求急。。。。。。

剛剛係將軍澳斗城見到有返貨,除左12吋hulkbuster都齊。