Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 今個星期hot toys 開訂那—隻?

唔知局長多唔多戲!未必出。
以ht近排的方向。一係星期六,唔係就星四
一點過後仍然平靜…:78:
no luck today la!
都未到3點,希望不用走多—轉。
B 最好 , 無咩配件得2枝棍 , 吾會又話驚劇透造型
從來無講過出局長喎。

其他都無興趣了。有HE了,BW、雷神又出到悶,新角無特別。
嚟緊都唔會有太大驚喜∼一定係熱門復仇者2既角色。:42:
你慌會爆出異形女主角,普羅米收師咩!(無哂影){:1_222:}
買買買 發表於 13-3-2015 03:02 PM
嚟緊都唔會有太大驚喜∼一定係熱門復仇者2既角色。
你慌會爆出異形女主角,普羅米收師咩!(無 ...

我等緊 biohazard 6 影都無..........仲有 MJ ........
Play imaginative 已經剛剛 cancel 呔 d 合金 iron man order! HT 可以繼續 hea 做了!
PI 真係有頭威就無尾陣…:ar:
wing1123 發表於 13-3-2015 03:37 PM
PI 真係有頭威就無尾陣…

King arts is the next!
2littlemoney 發表於 13-3-2015 03:22 PM
Play imaginative 已經剛剛 cancel 呔 d 合金 iron man order! HT 可以繼續 hea 做了!

Oh no so much potential.....guess we will never see another HT diecast as the competion is dead.....
wing1123 發表於 12-3-2015 02:53 PM
我大貪d 想ht 開合金mark45 訂

me too ~:)