Toysdaily 玩具日報

[詢問] RAH Fate/stay night 白賽巴 莉莉 12吋 SABER

想請問一下!! 這隻RAH 12吋的 白賽巴
有沒有鬧出什麼災情出現???

之前在網路上看到 群甲方面很脆弱???
好像很容易斷掉的樣子?

有其他方面要注意的嗎?最近想收一隻!

其實有愛就入啦,套甲爛左埋痴返佢,BODY斷手斷腳就換BODY,玩具就係會爛架啦,我不嬲都唔會怕(因會爛,所以唔敢玩)!!!{:1_203:}
我剛入。。。發覺手掌ball joint 比之前兩只saber 脆D,斷了兩只:cool:
好彩佢有幾多對手可以換
頭像被屏蔽
bbq1120 發表於 8-3-2015 07:32 PM
其實有愛就入啦,套甲爛左埋痴返佢,BODY斷手斷腳就換BODY,玩具就係會爛架啦,我不嬲都唔會怕(因會爛,所以 ...

哈...師兄買左個波地畀阿妮喎..正呀:43:
iamfinethankuuu 發表於 9-3-2015 12:12 PM
哈...師兄買左個波地畀阿妮喎..正呀

係呀,呢個BODY係OBITSU 27CM M胸,白肌色,阿尼比較細粒,用呢個我覺得合適D,{:1_208:}
和服訂做左,等做完送來再換左呢套衫...{:1_223:}

岩岩今日AMAZON送到香港既兵長同彌海莎!好開心,過兩日去攞,到時再幫彌海莎換BODY...{:1_220:}
bbq1120 發表於 9-3-2015 01:00 PM
係呀,呢個BODY係OBITSU 27CM M胸,白肌色,阿尼比較細粒,用呢個我覺得合適D,
和服訂做左,等做完 ...

BBQ兄...你真係引死我喇...等你靚相呀!!

(進入考慮入阿妮MODE{:1_222:})