Toysdaily 玩具日報

查看: 19819|回復: 49

[玩具攝影] 超合金魂GX-31V (40th Anniv.) V型電磁俠登場!!!

2015年1月超合金魂GX-31V (40th Anniv.) V型電磁俠以改色再次推出.............:)今次廠商又以金屬色為明再版發售, 對於錯過了舊版的fans真是一大喜訊呢..........:love:一如其他評測, 今次31V(40th Anniv.)既概念, 其實某程度上都以最初GX31及GX31V修改而成:78:, 所以都可以吸引部份玩家入手呢.........如果沒有入舊版真係一定要入返隻喇.............{:1_377:}

BOXART配以40週年設計~

包裝變得簡單~

各式各樣武器~

它的再版出現,真的是個對大部人來說是喜訊來的,上手的炒家便一公升眼淚了。
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
支持文兄靚圖分享!{:2_262:}
嘩..........咁多靚相! 咁先似樣嘛! 支持真報告!
無錢買, 睇文爺包膠算! {:1_377:}
大連王出post......小弟一定support la........{:1_219:}
支持下Ray文兄先
呢隻超正, 連我冇玩超合金魂都入左盒
不過我個隻個頭勁鬆...粒磁石唔多夠力
無了開盒的合金彩紙cover....失色了點
但呢只此終係好嘢
無錢買, 睇文爺包膠算!
大連神又出post了:handshake:
mfleo2010 發表於 8-3-2015 06:32 PM
它的再版出現,真的是個對大部人來說是喜訊來的,上手的炒家便一公升眼淚了。
拍攝不錯,多謝分享。{:1_22 ...

冇錯,有再版版真好………:)
tolete 發表於 8-3-2015 06:56 PM
支持文兄靚圖分享!

Thx tolete兄十卜………:77:
taken 發表於 8-3-2015 07:06 PM
嘩..........咁多靚相! 咁先似樣嘛! 支持真報告!

過獎喇taken兄………:77:
可變戰士 發表於 8-3-2015 07:41 PM
無錢買, 睇文爺包膠算!

你扮咩,有人讓左比你啦………:he:
CombattraV 發表於 8-3-2015 08:06 PM
大連王出post......小弟一定support la........

謝V兄支持………:78: