Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 我係CABLE 唔係 I-CABLE ,唔使cut 線住(#己UPDATE 相+玩評)

等足幾年,終於等到MS 出 CABLE,
就咁睇,正過toybiz 以前果隻(e隻大隻好多,又有氣勢,又多武器)
以前toybiz 果隻,真係太細隻,所以晨早俾我賣鬼咗lol。
不過差少少買唔到,好在老細好人,留咗俾我先有得玩,真係要還神⋯
今次想拍片介紹下,所以聽日先開嚟玩lol
#cable#marvelselect

06MAR UPDATE

簡評:大大隻,7.5'高,面相造型雕功都細緻,配件槍有5枝,刀仔一把,地台x1                    軍事造型別樹一格,可動度上半身受盔甲影響,下半身則不錯,上色實淨,再加陰影舊化.
評分:造型雕功= 4.5/5
         上色      = 4/5
         可動      = 3/5
整体評分=4/5

去相
CHOCK CHOKC CHOCK

CHOCK CHOCK CHOCK 2

正面

側面面相

背面造型

雙槍+大槍

出刀仔

同老豆合照

謝謝收看!!
唔CUT點開嚟睇?{:1_374:}
期待進一步的分享。{:1_226:}
頭像被屏蔽
呢隻好睇唔好玩,唔好有太大期望 :cool:
Assassin 發表於 6-3-2015 09:37 AM
呢隻好睇唔好玩,唔好有太大期望

咁快後悔?{:1_215:}
我見到後面好多異形~~~~~~~~
denniskwong 發表於 6-3-2015 12:00 PM
我見到後面好多異形~~~~~~~~

係AR, 小第都算係異形FANS ,有機會再分享下

另外,己UPDATE 相+玩評,至於片仲UPLOAD 緊,......
對腳關節果兩點好礙眼:DD
廁所仔 發表於 6-3-2015 10:43 PM
係AR, 小第都算係異形FANS ,有機會再分享下

另外,己UPDATE 相+玩評,至於片仲UPLOAD 緊,......

我係 avp fans~~~~~~~~~~~
下巴啲鬚油得好核突下