Toysdaily 玩具日報

查看: 15131|回復: 25

[分享討論] 如果有:Chocolate x Iron Man有冇得炒?

should be BLACK

thanks....

可能會幾好味。:)
(圖片由以下網址借用:http://harlanschocolates.com/pro ... t-in-milk-chocolate

頭像被屏蔽
你炒下咪知囉,記住入返幾百件
有圖就會share......
mfleo2010 發表於 4-3-2015 08:07 PM
可能會幾好味。
(圖片由以下網址借用:http://harlanschocolates.com/products/iron-man-helmet-in-mil ...

Real Chocolate X Ironman {:1_377:}
會熔架喎...................................................

可能樓主真係問緊炒chocolate的方法:he:  炒到金黃色,先係ironman既味道
加一分。xyxcxzxxxx
記得放入雪櫃:36:
買俾我囡囡食,分享!{:1_220:}
首先要睇下咩產品, 如果是食得果隻, 應該就唔炒得(因為炒佢會溶), 如果是指cross-over的東西, 例如figure,  咁都要睇下出幾多隻, 如果限量成1億隻, 咁就未必炒得起了.

所以你問我"如果有:Chocolate x Iron Man有冇得炒?" , 我會答"有得炒, 不過小心炒燶, 最好睇定d再算"
jeffloh 發表於 5-3-2015 03:25 PM
首先要睇下咩產品, 如果是食得果隻, 應該就唔炒得(因為炒佢會溶), 如果是指cross-over的東西, 例如figure,  ...

答得好認真, 好有道理,讚 !
唔駛蝕已經好勁:handshake:

計我話呢套復仇者電影戲飛會好炒好多!