Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot toys metal gear raiden

Waiting for this also

等到頸都長…
{:1_198:} 希望今個月內派啦....
-題外話-
上年6月訂果陣,個店員話「隻display仲係日本果邊,遲少少可以上黎睇∼」
but遲到2015都未見過隻display
但我見日本網話今個3月下旬,不過可能唔準
另外其實我是雷電超級fans,但老實說如果不是因為雷電我實不會訂的,當日看官圖,除了個頭雕是我見過咁多雷電中最正之外、腳短、劍套短細,其中腳短我最不能接受,不過因為是雷電最後都訂了
請問依家仲有冇得訂?
takame 發表於 12-3-2015 05:21 PM
另外其實我是雷電超級fans,但老實說如果不是因為雷電我實不會訂的,當日看官圖,除了個頭雕是我見過咁多雷 ...

AGREED 個比例好出事
等待中⋯⋯⋯希望有發光眼及脊骨配件追加:unhappy:
Andrewbacigill 發表於 25-3-2015 02:11 AM
等待中⋯⋯⋯希望有發光眼及脊骨配件追加

師兄 醒下啦 HT邊有咁好死
Well.....4月都黎緊了
仲係一 D 消息都無
同問~仲有6日 2015 Q1 就完~ 已經係佢當時講既2014Q4-2015Q1最後幾日都唔知派唔派到~未計電魔同鞭老~HT冇乜可能6日內派3樣貨
kenwong38140822 發表於 25-3-2015 10:57 AM
同問~仲有6日 2015 Q1 就完~ 已經係佢當時講既2014Q4-2015Q1最後幾日都唔知派唔派到~未計電魔同鞭老~HT冇乜 ...

電魔, 鞭佬同雷電, 三隻同電有關都遲, 睇來HT真係要叉下電
好期待呢隻!!!!!!:36:
Must be an item within seven days
今日問左SB個妹妹,要delay到下季:oh:
Andrewbacigill 發表於 26-3-2015 12:40 AM
今日問左SB個妹妹,要delay到下季

如果佢delay係因為要整好個身形比例, 我接受.