Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: SPICYMAN

[詢問] avenger 2的Lego,何時

....要買兩盒先整到咁{:2_241:}
wilson3a10 發表於 4-3-2015 12:58 AM
....要買兩盒先整到咁

頭像被屏蔽
超港人 發表於 4-3-2015 12:39 PM
對76032及76042幾有性趣. 

Brother you are so....... rich...
Luckily you should have space for those new stuff. Cheer
吉吉同百貨公司番貨, 祝好運
吉吉同 太古 阿PI TA都無晒 HULKbuster。。
alanisaac 發表於 5-3-2015 10:44 AM
吉吉同 太古 阿PI TA都無晒 HULKbuster。。

師兄們,

容許我引用 "陳百強先生" 的 歌叫 "等"
我知好多 Toysdaily 的 Brother 都想要 Lego Hulkbuster....
想當年 Lego 出 Batman 時, 好多大哥都去翻狗城 排隊長龍出現.. 都之後 成街貨..
雖然我都好急, 但大家等等等吧.. 如我見到 排貨 我會通知 大家.
現在 Demand 大過 Supply, 一定貴貨. .  耐性等等吧
段估 Hulkbuster 不會如香港樓事一樣.. 只升不跌...希望在人間..玩具是我的忘憂草