Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Megahouse - 超級雷神(2015 Metallic Edition)登場!!!

ray文 發表於 3-3-2015 04:49 PM
我宜家都要開始減產喇...........希望可以啦~

師兄你減產...我會小左好多樂趣架:Q
yugi 發表於 3-3-2015 04:50 PM
你由原本100件嚴選到只買99件

都有進步架喇............慢慢黎~:58:
yappy06 發表於 3-3-2015 04:53 PM
師兄你減產...我會小左好多樂趣架

冇辦法...........空間真的有限............:63:
ray文 發表於 4-3-2015 09:48 AM
冇辦法...........空間真的有限............

你買過間大啲嘅屋咪得囉! :p

由細車轉玩大車,咁都算減產!billy 仔幫到你解決空間問題!:he:
[quote]可變戰士 發表於 4-3-2015 12:35 PM
你買過間大

你買比我就解決到.............{:1_377:}
mcdonaldsmark 發表於 4-3-2015 12:45 PM
由細車轉玩大車,咁都算減產!billy 仔幫到你解決空間問題!

最弊我連billy仔都冇位擺呢................:no:
金屬色靚過普通版好多呀....可惜一早入左普通版...宜家好爭扎入唔入好...
馬仔 發表於 2-3-2015 12:18 AM
始終變唔到形, 成7舊幾一隻...........................過唔到自己個關.

同感ク、所以睇完文哥的靚相就當自己已經買左玩過:(
ray文 發表於 4-3-2015 02:30 PM
[quote]可變戰士 發表於 4-3-2015 12:35 PM
你買過間大

想乘機唔派利是............. {:1_222:}
tonantony 發表於 4-3-2015 07:43 PM
金屬色靚過普通版好多呀....可惜一早入左普通版...宜家好爭扎入唔入好...

除非你有大愛或家中仍有位置呢...........如果唔係只是換上金屬色, .........顏色就真係靚d.......我冇入普通版所以入呢架......:)
BRS 發表於 4-3-2015 08:03 PM
同感ク、所以睇完文哥的靚相就當自己已經買左玩過

咁都得....................{:1_377:}
可變戰士 發表於 4-3-2015 09:17 PM
想乘機唔派利是.............

都話你同我拜年咪考慮下囉............:p
ray文 發表於 5-3-2015 09:30 AM
都話你同我拜年咪考慮下囉............

好! 買盒強國金莎去你度拜年. :34:
架細車係megahouse盒蛋?