Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] 玩具反斗城返左復仇者2 6吋人物

今日中午太古斗斗見到隊長, HULK, IM 各一盒... 即刻汁左隻HULK走人... (仲竟然可以汁埋隻Assault Kingdom Master Gundam添)
BuyNgBuy 發表於 10-3-2015 06:38 PM
今日中午太古斗斗見到隊長, HULK, IM 各一盒... 即刻汁左隻HULK走人... (仲竟然可以汁埋隻Assault Kingdom  ...

唔入埋隊長?

.................
BuyNgBuy 發表於 10-3-2015 06:38 PM
今日中午太古斗斗見到隊長, HULK, IM 各一盒... 即刻汁左隻HULK走人... (仲竟然可以汁埋隻Assault Kingdom  ...

我今朝十一點佢開門只見到有hellcat係架上, 你都算好運.
Firewalker27 發表於 10-3-2015 09:32 PM
我今朝十一點佢開門只見到有hellcat係架上, 你都算好運.

其實唔玩開, 但一直欠一只大&靚既HULK同D3.75"一齊玩... 不過喱隻拍埋去係大左少少
Firewalker27 發表於 10-3-2015 09:32 PM

yes... 喱D luck一般都不屬於我...

master gundam 入得好

隊長有 (唔O係架上)
今次好呀,唔太難搵,hasbro配箱又正路
Assassin 發表於 11-3-2015 11:20 AM
今次好呀,唔太難搵,hasbro配箱又正路

唔入HELL CAT 入多隻隊長仲正~~

(咁我就唔駛食多隻HELL CAT 入SET {:1_373:})
灣仔玩具街見到隊長,仲平過斗城
goldwater 發表於 11-3-2015 12:02 PM
唔入HELL CAT 入多隻隊長仲正~~

Hellcat 好慘... 點解無人鍾意架 :cool:
Assassin 發表於 11-3-2015 02:33 PM
Hellcat 好慘... 點解無人鍾意架

呢隻我鍾意:46:
邊度有得賣?:p
rrhk2013 發表於 11-3-2015 03:15 PM
呢隻我鍾意
邊度有得賣?

美國限定呀ching :cool:

外國商天娥呀!:DD