Toysdaily 玩具日報

查看: 5896|回復: 22

[詢問] BATMAN RETURNS - HOTTOYS 出未???

不好意思, 打擾了CHING
已爬文, 但不太多確定資訊

有無CHING 知道HOTTOYS 是否已有BATMAN RETURN LICENSE?? 因在網上看到RETURN的BATMAN

現想入1989 DX09, 但又想等出RETURN....

另好期待會出企鵝, NECA已出,好平但好正!! 可惜1/4... 太大.
希望HOTTOYS 都會出, 必入

NECA ONE:

我都等緊batman returns .......
我都等緊batman returns x 2
如果Hottoys出Penguin同Catwoman我會飈出去落訂.
真係買左版權既就希望 出哂3個角色啦
咁多位Ching 鍾意1989 定 returns 既 batman suit??????
只是腹甲不同,各有特色,但絕對鍾情return版貓女,1989 ht batman出得唔好,頭型不好,可動眼又假,dx13滑鐵盧後好似再無公佈dx版?batman armory可動眼改善好多了,希望新版有改善!
曾經唔知係邊度讀過篇侯活訪問話以會再出Return嘅一個角色,但懶神秘唔肯講邊個。
我都好期期待DX15 就係BATMAN RETURNS !! 但等極都唔出....
本身有少少覺得HT 想等Michael Keaton 真係拎 OSCAR 影帝時推出....
但可惜失落了最佳男主角...
希望HT 可以快少少啦~ 當然出埋"米雪貓女"同"企鵝"就最好啦~~
頭像被屏蔽
kimlam 發表於 1-3-2015 12:13 PM
我都好期期待DX15 就係BATMAN RETURNS !! 但等極都唔出....
本身有少少覺得HT 想等Michael Keaton 真係拎  ...

我覺得師兄幫HT諗多咗啦,Batman Returns經典嘢HT覺得幾時出figure都差唔多,
話唔定仲可等夠套戲25、30週年先出仲有話題,但係Avenger 2過咗今年先出就過氣,
唔夠期位梗係留出Avengers 2潮流嘢先。{:1_374:}
Ace toys 有出米高基 頭,忍唔住買左黎自組
有個訪問,HT老細講左暫時冇計劃出貓女同企鵝喎……:help:
唔係話batman 唔好,但既然有只相似 既dx09,好心出多d 角色,可放下場景嗎。。
企鵝真係好想要呀!但諗緊如果HT出 企鵝,會唔會跟比例做個new body 呢