Toysdaily 玩具日報

查看: 6933|回復: 15

[詢問] 查詢東京邊道有玩具店

本人四月去東京,會住池袋,請各大大告知東京個道邊道有玩具店?
windowxp 發表於 28-2-2015 11:38 PM
thanks 師兄
依家努力睇緊地圖,因為我得一日空餘時間睇自己野,要好好把握

得一日時間:62:, 咁你想搵舊野定買新野?
如果搵舊野或二手貨, 去中野搵, 一來鋪頭集中, 二來d野平d
如果新舊都搵就秋葉原, 雖然鋪頭唔集中, 但細心搵都會有好野, 不過未必平

池袋東 ~ 東口出, 出站後左手 M記 側 ~ Big Camera & LABI 1 各最高幾層(唔記得幾樓, 自己睇水牌)
中野 ~ 北口出, 沿天蓋直入商場, 為免唔識上, 去到盡才上樓梯, 有兩層
秋葉原 ~ 電器街出口出, 右手邊ラジオ会館, 另沿路出中央通, 轉右直行左右兩邊都會有好多大大細細鋪, 好多都四五層賣玩具及精品
kelvinchen 發表於 28-2-2015 02:37 PM
thanks CHING for sharing!!!

呃POST唔係咁呃法的

人地問野你又加句THX FOR SHARING算點?
艾雲 發表於 28-2-2015 03:52 PM
呃POST唔係咁呃法的

人地問野你又加句THX FOR SHARING算點?

佢次次都係得依句,算點?希望版主做嘢!

頭像被屏蔽
谷口nozomi 發表於 28-2-2015 04:17 PM
佢次次都係得依句,算點?希望版主做嘢!

好憎呢d人洗版洗版洗版洗版洗版
秋葉原~有d鋪成四五層,加加埋埋行一日都行唔曬{:1_208:}
(可能係小弟行得慢):shy:
andrewchan0079 發表於 28-2-2015 03:27 PM
池袋東 ~ 東口出, 出站後左手 M記 側 ~ Big Camera & LABI 1 各最高幾層(唔記得幾樓, 自己睇水牌)
中野 ~  ...

thanks 師兄
秋葉原+中野, 夠架啦...
真係夠,我去左幾日買到爆哂廠 @@
無時間就集中去秋葉原啦:love:
windowxp 發表於 28-2-2015 11:38 PM
thanks 師兄

早啲過中野, 行完過去秋葉原喇
其實大家可唔可以善用吓"搜尋" 哩功能嘅哩?版主亦應該多啲留意吓哩啲月經post, 應ban嘅即ban, 免得浪費論壇資源...:67:
其實秋葉外圍有中古店都有點好野,真係睇你努力恆心,我今次去都買到合金魂超力8888yen中古未開,大鐵人17中古未開,唔洗10000yen