Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [ACI Toys] 1/6 中世紀十字軍聖殿騎士Crusader Knight Templars全4種即將推出

knight in shiny armor <3 :)
期待有配套馬匹∼∼{:3_131:}
頭像被屏蔽
B version updated!
C version update! cheers
keishu 發表於 28-2-2015 06:59 AM
正喎!但會唔會又有特別版出先? 無我一開就訂

已經有4 versions,現在沒有計劃出特別版!
像希臘甲兵也沒有出特別版
可返查多些十字軍的歷史資料, 用不同的階層, 武器, 頭盔, 裝甲材質,  已經可以足夠多款式來吸水, 何必用同一款出不同顏色呢 ?

加上首隻十字軍(黑布)訂完, 之後又出會場限定版(紅布), 但限定版(紅布)於街舖網購也有現貨時, 首批訂普通版那隻(黑布)現在仍未有得&#25886;.  

看看ARAGON的質素, QUALITY己經追近了。 看遠一點, 距離成功就更近一點.

vers. D 發布了!感謝您的支持!
ivykwong1997 發表於 2-3-2015 12:37 PM
可返查多些十字軍的歷史資料, 用不同的階層, 武器, 頭盔, 裝甲材質,  已經可以足夠多款式來吸水, 何必用同 ...

點解1款4色?
6# 樓有作答.

我不喜歡紅色, 所以有紅布現貨都唔要, 情願等多陣都訂黑布醫十軍.

阿啦岡的手工不錯, 我第1次入ACI公仔, 好滿意, 係嫌阿啦條腿短左D.
Version a all the way! he looks great as the knight in shiny armor!

請問香港邊度可以買到ACI隻醫院騎兵??
好似唔止一款?
EK48 發表於 3-3-2015 10:39 PM
請問香港邊度可以買到ACI隻醫院騎兵??
好似唔止一款?

seven @    旺角銀城

:pWhat's the price?

新產品ACI Toys 1/6 中世紀十字軍聖殿騎士/ 軍士團Knight Templars 今日全球預訂同步開始啦!請與你的零售商聯繫。
謝謝