Toysdaily 玩具日報

[詢問] 新手一問 買2手HT

Hi 各位師兄,想問下如果我o係丫虎拍賣收隻未開個盒(有啡盒)ga HT Ironman, 但買返去中sad貨係咪hot toys就唔受理架喇??

Thanks!!
除非有單..仲要唔超過攞貨後14日先有得保養..師兄你個隻係咩ironman黎mark幾
其實。。。ironman如不是新出既款式,最好就買開過,因為我試過以上情況,唯有自己食,一係買多隻。:cool:
同意樓上benice兄講!
返屋企先揾到SAD自己硬食,搵返賣家退貨預左要嘈甚至動手或999。

最好搵信譽極高賣家,Bid前先連絡講明交收時先交錢,當面拆,若無重大SAD就各行各路;若當眼位有斑/甩肢/缺件,回水。一般對自己貨品有信心的賣家都肯,唔肯就下一個。
多謝各位師兄。我想入返隻war machine mk2, 見到丫虎有多評分幾好的,但真係驚中sad貨而唔關賣家事:help:
頭像被屏蔽
Follower 發表於 26-2-2015 12:55 AM
多謝各位師兄。我想入返隻war machine mk2, 見到丫虎有多評分幾好的,但真係驚中sad貨而唔關賣家事

War machine mark ii 同iron patriot 都好扺玩。我早前17魚入左隻iron patriot
但有樣野好困擾既就係有d賣家拍賣場寫明全新只開盒check件無diplay同玩過, 當我返屋企認真玩下時發覺根本係二手當全新賣, 咁既情況我買過3次, 所以最後我都係寧願買未開過, 好過用全新價錢買隻二手返黎, 因為有好多時交收係check唔到, check得detail少少就話我驗屍咁, 到你返屋企就發現到有塵, 有玩花過
個人經驗買未開過中伏機會較少