Toysdaily 玩具日報

查看: 7222|回復: 17

[Medicom] Medicom 拉打Skull RAH DX 何解又ver.2.0??

頭像被屏蔽
1.0 件衫已經溶了,M記所以出2.0
呢隻version 1 出得很好, 我個隻冇事, 冇溶,! version 2  多個頭, 但冇位擺了, 同舊個隻差唔多!

Ver.1件衫除左胸甲其他係一體化
Ver.2件衫係衫外穿上甲,叫做活動力大左

takeshi 發表於 24-2-2015 02:38 PM
Ver.1件衫除左胸甲其他係一體化
Ver.2件衫係衫外穿上甲,叫做活動力大左

其實我覺得難講
takeshi不知有無入BM FANGJOKER
那隻造法跟2.0ㄧ樣
但是可動也不太好,畢竟緊身衣關係
小弟覺得純粹是外形表現方式變動而已{:1_203:}
lydiamomo0903 發表於 24-2-2015 02:52 PM
其實我覺得難講
takeshi不知有無入BM FANGJOKER
那隻造法跟2.0ㄧ樣

我有入...同意...分別未必太大...:shy:

覺得W成個2.0系例都係美其名賺多筆....外形係跟返真人件衫做法...但依架腳的甲太厚反而失左線條甘...

.
takeshi 發表於 24-2-2015 03:54 PM
我有入...同意...分別未必太大...

覺得W成個2.0系例都係美其名賺多筆....外形係跟返真人件衫做法 ...

非常同意
其實我覺得練頭雕都是舊版好看點、新板有點方正
但綠黑的綠色顏色對的話
我會想買:p
heewing 發表於 24-2-2015 04:02 PM
我已經完全SKIP晒M記了.....除非出響鬼2.0.....

我係超嚴選....:(
lydiamomo0903 發表於 24-2-2015 04:22 PM
非常同意
其實我覺得練頭雕都是舊版好看點、新板有點方正
但綠黑的綠色顏色對的話

隻metal綠佢3.0都吾會整到...
隻綠色佢冇用心實整吾到, D人搵人噴個D真係好靚, 不過吾知可以捱幾耐............

實有3.0,ver2腰部同褲襠位都跟唔足戲服,2.0W隻角仍然做唔到微微向後傾,打側睇冇劇中咁靚仔,呢間公司真心冇誠意
但對於死忠來講,舊版手腳就咁
一件膠衫好冇層次,而且太高太瘦冇神髓
2.0會買,3.0都會買,當係答謝一班台前幕後的用心演出。
個人觀感了、但1.0當初有人把官圖ps改改色,非常多人以為是電視劇新型態來的,自己個人也喜歡緊身的感覺
當年揾人噴....
takeshi 發表於 24-2-2015 08:27 PM
當年揾人噴....

實在靚仔{:1_208:}
我ㄧ直想噴
但不會脫色??
其實有D位都有偏左色,因件衫ge料始吾同位有吾同....頭兩三年都無脫色,之後吾知....因佢已離開左我....無位....:help:

原來如此...1/6真是佔位...我也都精選了..  發表於 24-2-2015 10:25 PM