Toysdaily 玩具日報

查看: 11382|回復: 17

[分享討論] 太愛日系機械人了.....最近瘋狂購買....

最近可能工作壓力大, 把一直壓抑的情緒收埋, 最近睇番魔動王, 龍神丸, 高達, 勇者王, 狂買...
一擇千金, 你地有無試過咁? 兩三個月內狂買, 有點係好鍾意, 有點係小小鍾意, 小小鍾意都好想買, 呀....好想繼續買呀...原來我自己咁愛日系機械人咖.......
冇,鍾意概未必買得起 , 就算買得起都冇地方放 。
放啲相來睇下
頭像被屏蔽
師兄想睇你的收藏圖!
我太窮......  沒$狂買.............  {:1_229:}

And I help u to move already.  :)
頭像被屏蔽
超港人 發表於 22-2-2015 11:46 AM
德哥...話窮!
相信唔會有人信啩.

佢邊日唔話自己窮...不過無狂買就係真
因為一日兩三件咁買連續買左唔知幾多年了
luciferdark 發表於 22-2-2015 11:58 AM
佢邊日唔話自己窮...不過無狂買就係真
因為一日兩三件咁買連續買左唔知幾多年了

..................... :(
頭像被屏蔽
哈哈哈, 德哥買返嚟有同大家分享, 唔好咁針對佢啦
小弟 曾經 掙扎於12吋 與 超合金 之間,梅花間竹 咁買,到正式開盒玩,超合金 還是至愛,所以 而家專注 玩合金,12吋 極愛至入
Douglas.M.Saint 發表於 22-2-2015 11:33 AM
我太窮......  沒$狂買.............  

And I help u to move already.

德哥...話窮!
相信唔會有人信啩. :ar:
simpsons 發表於 22-2-2015 02:30 PM
德哥...話窮!
相信唔會有人信啩.

Me! {:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
唔放相上黎了, 影相麻麻, 想問下你地呢, 去開那裡買日系機械人? 奇趣? 日通? 灣仔玩具街? 我覺得玩具街有時都唔係好平....反而有時奇趣會執到平貨..
哎....今日開始..要斷絶所有機械人資訊...斬情根...忍痛....呀......................
我去188,信和,皆旺,現時