Toysdaily 玩具日報

查看: 10384|回復: 11

[分享討論] 好嘢! 鎧武出外伝喇~

斬月同baron做主角, 邊個話gaim係日本唔受歡迎!!{:1_214:}
http://www.gaim-gaiden.com/
根本就係, 睇玩具都係鎧武件件炒, DRIVE唔好話播完, 現在一半都未播到已大插
頭像被屏蔽
_Q:ljD,DriveAXZZ

奇想: drive完結後,不如出鎧武第二季,新人物,新故事,新造型,新玩具.......
平成史上初,鎧武.....續:61:
谷口nozomi 發表於 23-2-2015 02:45 PM
奇想: drive完結後,不如出鎧武第二季,新人物,新故事,新造型,新玩具.......
平成史上初,鎧武..... ...

繼BLACK之後第2人2回主角?﹗不過…橙已經做左創世主,都唔係幾合返去地球,又打咩好呢?
多其 發表於 27-2-2015 05:34 PM
繼BLACK之後第2人2回主角?﹗不過…橙已經做左創世主,都唔係幾合返去地球,又打咩好呢?

個故事好似係set係有電腦奇俠戈一集個time.so上面個link入面個video有sid份
我好7 發表於 27-2-2015 09:56 PM
個故事好似係set係有電腦奇俠戈一集個time.so上面個link入面個video有sid份

我既回後既意思係話如果有鎧武續既話,咪即係繼BLACK之後(南光太郎做了BLACK及RX連續兩套RIDER的主角)第2位做兩套RIDER的同一主角,但阿橙已經成為左另一星球既創世主,咁唔係幾合返黎地球做主角咁解0者。
其實成套鎧武,蜜瓜同蕉係最勁,只因為唔係主角,所以先輸俾橙~~
多其 發表於 27-2-2015 05:34 PM

可以話橙做咗創世主一段時間後,地球妖孽出沒,群魔亂舞,要找個地上代行人進行大清洗.........又可以玩多一季:75:
kelvinlam97 發表於 3-3-2015 04:43 PM
其實成套鎧武,蜜瓜同蕉係最勁,只因為唔係主角,所以先輸俾橙~~

蜜瓜係好強,不過又真係無再試過同主角對打(入左樹海被打低後),而蕉方面,如果假以時日…的確係會強過橙很多…
谷口nozomi 發表於 4-3-2015 09:15 PM
可以話橙做咗創世主一段時間後,地球妖孽出沒,群魔亂舞,要找個地上代行人進行大清洗.........又 ...

呢樣又WORK啊﹗不過我唔太喜歡橙既FINAL FORM,反而勝鬨FORM重正﹗