Toysdaily 玩具日報

查看: 5099|回復: 24

[玩具攝影] 新春第二炮: 3A Titanfall 泰坦斯 海量外拍 [舊機場]

本來想找個有海又有沙地的場景拍攝,但所有建築地盤早封上圍板,海景有多有圍欄大剎風景下,只有草地供拍攝了。反之香港公園場和中環暗角場景多的是,但就是太多遊人奇異目光下只好放棄了。

天然光下一覽無遺~~~ (新春第三炮尾有玩評)

小駕篇: 這6”真的不得了。非常有誠意,絶非膠件一件。四肢和身上也有帶子散件,細緻度大增。當然可動性因裝甲和衣飾有一定限制,但誠意感十足!

雖然駕駛倉上蓋可開,但其實因裝備問題是穿不過去的,這只是模仿開上蓋離開時的模樣

那上方是CPU嗎? 外蓋可開! 真實感大增

可惜曲尺只是裝飾,不能拔出。

發射器~

-------------   
香港公園

其他圖片: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... tid=16689&page=
今次相片清晰細緻!360度都影曬!真係可以睇左當買左!(因為冇位,大物唔敢入手!)

而且攞住咁大隻嘢外拍真係唔易!好波!
上帝 發表於 21-2-2015 04:12 PM
今次相片清晰細緻!360度都影曬!真係可以睇左當買左!(因為冇位,大物唔敢入手!)

而且攞住咁 ...

感謝"上帝"攞住兩隻大野真係好鬼煩... 呢D POST可一不可再... 出年先玩外拍LU.
頭像被屏蔽
圖片美麗, 立體貢濟. {:1_208:}
咁大隻拎出街, 佩服佩服 ~

我屋企玩轉幾個pose 都已經手軟~~

超港人 發表於 21-2-2015 04:26 PM
圖片美麗, 立體貢濟.

有師兄支持, 流汗死都抵.
一流圖。好寫實啊
kingofhero 發表於 21-2-2015 05:03 PM
咁大隻拎出街, 佩服佩服 ~

我屋企玩轉幾個pose 都已經手軟~~

我果日漂曬汗.... 為藝術犠牲. :x
好詳細0既介紹........
D舊化做得好靚
冇買過3A D野
呢個要幾銀 ?
頭像被屏蔽
darknight 發表於 21-2-2015 05:18 PM
有師兄支持, 流汗死都抵.

d 相貢清, 請問Ching 係用邊個牌子嘅乜相機呢? :77:
支持外拍,  謝謝分享. {:1_377:}
機體及人仔的造型很仔細。
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
真係要讚Ching的靚圖!!!!!!!!!!!呢隻真係靚夾型,但太大了,睇圖當玩左!!!!!
支持外拍! {:1_377:}3A Titanfall 絕對係好o野,可惜太大隻,無咁多位放,只選擇收藏其後的Transformer系列算喇:(....睇咗靚相當玩過....