Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[個人收藏] MCFARLANE H.R.Giger -Li II

777@code 發表於 12-3-2015 05:28 PM
乜抄到共貴,年年大掃除都想掉左佢漆!

吓,唔好掉ar, giger 死咗,e套野只會升,不會跌
如果放,$800以上先好放
幾大件?幾大件?幾大件?幾大件?幾大件?:$
地盤仔 發表於 13-3-2015 01:28 PM
幾大件?幾大件?幾大件?幾大件?幾大件?

大約11'左右
My one

另加海報

我非常鍾意HR Giger,都有收藏佢嘅作品集。哩位大師絕對係其中一位最有影響力嘅當代藝術家!!
哩隻HR Giger 作品雕像其實真係超正!!{:1_377:}不過哩隻放出嚟確係邪氣迫人,加上知道哩幅畫嘅原作model好似後來自殺.....可惜小弟實在細膽,最後都係驚驚{:1_212:},無買到..........:42:
72吋Figure 發表於 13-3-2015 06:57 PM
我非常鍾意HR Giger,都有收藏佢嘅作品集。哩位大師絕對係其中一位最有影響力嘅當代藝術家!!
...

雖然幅畫係以佢女友作畫像,但不怕啦,當佢一件藝術品就是了
我仲日日對住佢Tim
廁所仔 發表於 13-3-2015 07:39 PM
雖然幅畫係以佢女友作畫像,但不怕啦,當佢一件藝術品就是了
我仲日日對住佢Tim

Ching,望一望你旁邊d Figure,印象中我o係你以前個Blog度睇過記得你都有儲開Neca 同Mc Farlane d Music Figure喎!!{:1_203:} 係同道中人{:1_220:}
好L想要吖.....................:help:
72吋Figure 發表於 13-3-2015 10:33 PM
Ching,望一望你旁邊d Figure,印象中我o係你以前個Blog度睇過記得你都有儲開Neca 同Mc Farlane d Music  ...

係at,以前都係玩mcfarlane music 系,跟住電影,跟住愛上埋異形Yahoo 個blog 執咗都冇再寫lol,亦隨著mcfarlane music 系停埋,慳番不少
地盤仔 發表於 14-3-2015 01:19 AM
好L想要吖.....................

Ching 己中毒,恭喜哂:he: