Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 蜘蛛系列:能力越大,責任越大,因此Peter Parker成為Spider-Man

[能力越大,責任越大]出自2002年蜘蛛俠的對白,我相信好多人有看過Tobey Maguire版蜘蛛俠,我自己都因為看Tobey Maguire版蜘蛛俠喜歡蜘蛛俠,我看晒蜘蛛俠三部曲覺得個故事係滿意,有出綠魔,八爪博士,猛毒,沙人尼d大奸角,不過成套電影特點是Peter Parker變左傻傻下,沒有跟足漫畫版設定
Andrew Garfield主演新版蜘蛛俠,好多設定斬跟足漫畫版,個故事都係滿意,不過第二集犀牛人最後出現仲要無打鬥埸面有小小失望,加上Gwen Stacy(我自己好鬼中意尼個女主角)死左更加失望,不過唔緊要
聽講Sony唔會用Andrew Garfield會再重拍蜘蛛俠.
講左咁多電影的事就講反玩具,今次玩具孩之出品,但我唔知叫咩系列(因為我對美玩系列唔係好熟,唔介意),上色方面做得幾好可動性又高,造型應該跟蜘蛛俠(Andrew Garfield版)做,我覺得手配件接駁位多換手
的話會容易斷
尼一段時間我會介紹其他蜘蛛俠玩具,請多多支持

加入fb支持: 特攝動漫玩具簿

Tobey Maguire / Andrew Garfield

toy4jeff師兄叫我加盞燈.我屋企得尼盞燈可以用(資源少)
仲有無用畫簿做低.改用兩張大白卡紙

不錯的分享。{:1_226:}
支持師兄用心分享玩具{:1_377:}
支持良心分享! :)
頭像被屏蔽
支持師兄孩記蜘蛛俠玩具分享
多謝大家支持,我仲會有其他蜘蛛俠介紹:he:
hkh1993 發表於 1-2-2015 12:36 AM
多謝大家支持,我仲會有其他蜘蛛俠介紹

繼續貼上來啊!
膊位關節太緊實
有D難動