Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dgnwilliam

[ENTERBAY] 1/6 Jermy Lin 林書豪特別版(全球限定500隻)

幾時公佈點買先係重點:no:丶
Enterbay 諗得出o既方法,就算你有幾鐘意隻 figure,都會令你唔會再有興趣買
限量500隻,即係上一水最少賣剩500隻。
換件波衫就算,對鞋由上次已錯品牌,今次仲係由佢繼續錯。
俾D誠意好嗎。

講真,Lin今季在Lakers不受重用,下季肯定又換隊。
不如出NY Linsanity。
尼個品牌已經自滅,等埋隻pippen, O'Neal可以永遠再見。
天碼 發表於 28-1-2015 07:14 PM
真係算好彩呀甘又! 無謂浪費左D版權

如果吾係NBA同JORDAN護住條命,EB依間野應該一早執左佢!

師兄,你用亞視形容EB,是否太過份??!!

貼切得太過份!一絕!!

咁,咪香港人人需要EB(亞視)?

望見林瘋,有點擔心出拓荒者栢賓,穿李寧鞋,出菜突人Oneal,穿EB鞋:69:
遲下會唔會有騎士版LEBRON JAMES, 我覺得會好過LIN LIN
好毒,請問有冇師兄知道點買?
對呢間公司真係覺得佢係亞視黎,
搶左個NBA JORDAN 牌都唔識經營,同亞視一LUN樣
成千蚊買個籃球架 而家500都冇人想要 正明D產品幾咁令人冇購買欲
SNAKE.7 發表於 30-1-2015 04:48 AM
對呢間公司真係覺得佢係亞視黎,
搶左個NBA JORDAN 牌都唔識經營,同亞視一LUN樣
成千蚊買個籃球架 而家5 ...

個籃球架你睇到成本有幾"高",賣兩千銀得,賣500亦得,買倉底貨送俾你都得
頭像被屏蔽

等我又幫下大帝轉會先