Toysdaily 玩具日報

查看: 9850|回復: 17

[詢問] 有冇人分享吓D.O.D龍珠超級撒亞人悟空報告呀?

有冇人分享吓D.O.D龍珠超級撒亞人悟空報告呀?
本人心大心細,  Thanks!

我買左, size大過shf (超級撒亞人悟空)好多,唔知有無1/8, 個面相幾好, 條褲厚左d, 自己摺下,個人接受到...不過不可動~
呢隻個樣我好like,但條褲好鬆咁,無咩食欲。:(
個盒就大,隻悟空好似同shf差唔多size,特色只係件布衫,公仔不可動,真係唔值尼個價
樓主猶疑什麼呢?                                            
個SIZE同SHF差唔多咁換落去好唔好呢?
不過我都冇買呢隻
原來好似SHF咁細隻架炸:cool:
DOD. 高 21 cm (約8寸)
S.H.F 高 14 cm

■Dimension of DRAGONBALL 超Дユч人 孫悟空 Эьヶ⑦пみю фヮгヨЗ
■NONЗンみю(全高約210mm)
■彩色済ノ完成品
既然TD未有報告, LZ不妨睇日本網友分享:
http://ameblo.jp/digitamin/entry-11906334176.html

另一位日本網友的分享 「全高ゾ約210mmシ一般的スиュヰшヤプベビビ大わバザ」

同SHF比應該大一截, 但如果要同12吋比就當然矮一截了~
http://showbox0001.blog.163.com/blog/static/112255450201491585747734/

就咁睇相魔童衣服貼身啲,造型好啲
我想將套衫換落12吋度~~~~

太矮同件衫難整得靚
BRS 發表於 27-1-2015 09:44 PM
既然TD未有報告, LZ不妨睇日本網友分享:
http://ameblo.jp/digitamin/entry-11906334176.html

Thanks so much!
就咁睇悟空個面相好貼近漫畫,好靚
頭像被屏蔽