Toysdaily 玩具日報

[改造交流] THOR - ODIN - LOKI - 作品分享 [劣圖注意]

Thank you for yr Support!!!! ^^
awesome ! :shiny: Thanks for sharing.
請問係EBAY係用咩字眼去搜尋??而除左EBAY 請問仲有邊度可以買得到呢? 多謝師兄指教
elliottlai 發表於 27-1-2015 11:35 AM
請問係EBAY係用咩字眼去搜尋??而除左EBAY 請問仲有邊度可以買得到呢? 多謝師兄指教

除左eBay我無響其他地方搵過了...!!
eBay你搵羊毛啦..
skylake 發表於 27-1-2015 10:51 AM
awesome !  Thanks for sharing.

thx for yr support!!!
DreamWorks 發表於 27-1-2015 11:54 AM
除左eBay我無響其他地方搵過了...!!
eBay你搵羊毛啦..

多謝指點..另外如果師兄你能發放下植髮教學的話就更加好了.呵呵.
elliottlai 發表於 27-1-2015 12:10 PM
多謝指點..另外如果師兄你能發放下植髮教學的話就更加好了.呵呵.

我都只係初次接觸,教學呢下就等各位大師出好了,我未有資格啦..!! ^^
DreamWorks 發表於 27-1-2015 12:29 PM
我都只係初次接觸,教學呢下就等各位大師出好了,我未有資格啦..!! ^^

咁...當作係製作分享囉...一樣得...HAHAHAHA
elliottlai 發表於 27-1-2015 12:46 PM
咁...當作係製作分享囉...一樣得...HAHAHAHA

有機會先啦...!! 可能到時你出教學我都未出到架..!!! haha...!!!
DreamWorks 發表於 27-1-2015 12:50 PM
有機會先啦...!! 可能到時你出教學我都未出到架..!!! haha...!!!

師兄你真係識得耍人架呢...嘿嘿..
elliottlai 發表於 27-1-2015 12:52 PM
師兄你真係識得耍人架呢...嘿嘿..

haha...你問我我全部答晒都叫耍你..?! 冤枉呀大人..!!!
DreamWorks 發表於 27-1-2015 12:58 PM
haha...你問我我全部答晒都叫耍你..?! 冤枉呀大人..!!!

HAHAA..係係..係我太過多要求而已..萬望師兄見諒.HAHA
elliottlai 發表於 27-1-2015 01:06 PM
HAHAA..係係..係我太過多要求而已..萬望師兄見諒.HAHA

thx for yr support!!  期待你嘅作品分享
d頭髮真係好自然貼服, 有層次唔會成餅野咁, 髮腳睇唔到有膠水跡, 實在佩服! 期待更多作品~~~
anthony.wan 發表於 27-1-2015 02:41 PM
d頭髮真係好自然貼服, 有層次唔會成餅野咁, 髮腳睇唔到有膠水跡, 實在佩服! 期待更多作品~~~

Thank you for yr support :)