Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 歸山笑紅塵!! ROBOT魂MASTER GUNDAM + SHF 東方不敗

其實唔明點解盟主高達由模型(除MG版)到任何週邊...由以前到宜家...
塊面永遠都唔係分件用白色面....梗係要用黑色件做塊面然後上白油:(
kyo353 發表於 26-1-2015 10:35 PM
多謝RAY文兄支持, 呢SET真係買得過嫁喎

唔洗毒我喇………………robot魂我一向興趣不大:p
正吖............ {:1_377:}

有無買mb雪崩?? {:1_375:}
ray文 發表於 26-1-2015 11:08 PM
唔洗毒我喇………………robot魂我一向興趣不大

你玩開都係啲大嘢, 邊睇得上我哋玩開啲robot魂仔一眼吖! {:1_220:}

:he:熊貓有平日版播.東方不敗兩魚有找

[quote]可變戰士 發表於 26-1-2015 11:48 PM
邊夠你勁, 你玩開都係ht野............:58:
霸氣膠 發表於 26-1-2015 11:59 PM
熊貓有平日版播.東方不敗兩魚有找

勁, 你又入唔少啦, ..............:57:
鬼武者 發表於 26-1-2015 10:37 PM
其實唔明點解盟主高達由模型(除MG版)到任何週邊...由以前到宜家...
塊面永遠都唔係分件用白色面....梗係要 ...

因為成隻盟主得果度要用白色唔想特登整多件, 講到尾錢問題
ray文 發表於 27-1-2015 10:07 AM
[quote]可變戰士 發表於 26-1-2015 11:48 PM
邊夠你勁, 你玩開都係ht野............

請問ht係咩嚟?? {:1_375:} {:1_375:} {:1_375:}

ray文 發表於 27-1-2015 10:09 AM
勁, 你又入唔少啦, ..............

我路過:49:{:1_198:}
鬼武者 發表於 26-1-2015 10:37 PM
塊面永遠都唔係分件用白色面....梗係要 ...

如果你有做過玩具(或者同一d啤塑膠有關)行業, 就會知道最大成本就係模具
就算只係用黎啤一細粒膠件, 開一個模具既話起碼都要成幾千銀(唔記得係咪美金)
如果要係塊面另開用白色啤多件膠出黎既話... 咁多謝每位俾多一舊水啦 XD

講返隻MASTER GUNDAM, 最大問題反而係對翼個可動能力過高.......:cool:
好難教到兩邊一樣水平/對稱... 有時可動性既野, 真係未必越高越好...:oh:

雪崩冇入, 不過訂左金迷
岩岩仲入埋40週年版GX-31V
今個月大出血左
無神論者 發表於 27-1-2015 05:43 PM
如果你有做過玩具(或者同一d啤塑膠有關)行業, 就會知道最大成本就係模具
就算只係用黎啤一細粒膠件, 開 ...

可能我影相對翼對稱出黎張相唔好睇
所以我宜家都冇夾硬整到佢對犒...除非影正面
唔對稱反而更有動感

我都買少左R魂
呢期入合金多{:1_376:}
kyo353 發表於 27-1-2015 10:21 PM
我都買少左R魂
呢期入合金多

合金魂正好多................:love: