Toysdaily 玩具日報

查看: 9830|回復: 10

[吹水專區] ~飛鳥俠~

有人看了嗎??
我覺好睇,一部好吋既電影,明吋電影,但又點止如此,常常出現的PHANTOM OF THE OPERA海布 就知要講的並不只呢D,但唔係超級英雄電影...咁講唔算劇透掛.

我地係唔係迷信太多LABEL呢??
值得一看,但節奏頗慢.

同時強烈建議找部叫PK的印度電影一同服用,一部講迷信的電影,要知係印度講宗教都係有D搵命搏的,但就係夠膽講,而且仲好睇,好笑,我笑到喊出來.
如果有睇過作死不離三兄弟,而又覺得OK,咁放心服用,編導都是原班人馬.

講真比飛鳥俠更好睇.

謝推介 ... 但我應該唔岩睇 d 類戲 ... 我比較喜歡 科幻 同 打鬥場面 多,最好仲有 笑位 既戲 ...
:35:

搵套PK睇啦,有科幻,無打但有哥舞,而且幾好笑.  發表於 28-1-2015 10:21 AM
Birdman hell yeah!!

坐我樓面有對中老年夫婦, 睇完後說了一句更 Echo 套戲既說話!...

"超! 阿女仲話好睇, 打都冇打過! 鬼咁悶! 都唔知做緊乜!"

哈哈,其實都係架.套戲確實鬼咁悶.  發表於 28-1-2015 10:22 AM
Warxv 兄 講 d 套 ??

http://youtu.be/82ZEDGPCkT8

之前聽過話 作死不離三兄弟 好睇 我都未有機會睇 .... {:1_372:}

呢套,我人在國內,唔翻牆上到來都睇唔到圖........
原來真係好多人只睇戲名,以為係打打打放死光果D黎...
聽晚先去睇...........:shiny:
頭像被屏蔽
有了解過演藝界嘅人可能會有共鳴……其實都係一班傻佬不斷揾機會向度表現自己,
成功就變天王才子,失敗就繼續潦倒過活……

仲有酒吧劇評人個段都好諷刺……
好多評論人背後都有不為人知既秘密,
尤其現今香港好多報紙影評人真係垃圾到……:69:

另外導演野心好大,
全部剪接做到好似一take過咁,
可能想表現舞台劇同電影嘅分別吧……

最後提一題,呢套絕對唔係英雄片,
入場前最好當佢係痴線佬片睇就冇得輸!