Toysdaily 玩具日報

查看: 4408|回復: 11

[玩具報告] 玩具介紹:大英雄天團(Big Hero 6)Baymax(醫神)

今次第一次同大家介紹玩具,尼一隻是大英雄天團的Baymax(醫神),這套電影上映都有一段時間,今時今日我先買玩具可能很遲,首先我介紹這個角色,Baymax是主角濱田廣的哥哥製造,本來是一個醫療機器人,後期濱田廣製造紅色的裝甲給Baymax,令Baymax有戰鬥
然後介紹玩具啦,有一個Baymax和一隻貓,可動性不高,得頭和手可以擺動,造型同電影沒有分別,不過顏色不夠白,最後圖可以見大小,我用LEGO人仔比較大小,如果用在擺設方面幾得意.可玩性太低
小弟第一次玩具介紹如果做我唔好,大家唔好見怪,,下次再介紹其他玩具.希望大家入我facebook.專https://www.facebook.com/Tokusatsu.Anime.Toys.Book
多謝支

頭像被屏蔽
多謝分享。{:1_208:}
超港人 發表於 22-1-2015 07:33 AM
依隻嘢ok,
相信都多產品會岀.

我會介紹更多玩具,多謝支持:$

多謝支持,師兄:)
做得好、多謝分享
E神真的很正:D
謝分享
nesidoh 發表於 22-1-2015 11:16 PM
做得好、多謝分享

師兄,多謝讚賞:shy:
big hero 而家好難搵 , 特別係 E神
toys991 發表於 23-1-2015 02:40 PM
big hero 而家好難搵 , 特別係 E神

我係精品買好似係最後一隻,如果師兄想買我見到雞旺3樓,不過價格比較貴
hkh1993 發表於 23-1-2015 04:35 PM
我係精品買好似係最後一隻,如果師兄想買我見到雞旺3樓,不過價格比較貴

電影上之前通街都係 , 哩隻係反城巳經拿上手望2望放返上去 ,

好後悔無入.......:69:

不過E神線條好簡單 , 遲 D 自己整返隻 {:1_374:}
toys991 發表於 23-1-2015 04:47 PM
電影上之前通街都係 , 哩隻係反城巳經拿上手望2望放返上去 ,

好後悔無入.......

我之前都係同你一樣望兩望無買,之後看完套電影後真係會愛上佢{:1_223:}
好彩前幾日比我買到,仲要係一舊水都唔洗
期待你整隻:73: