Toysdaily 玩具日報

查看: 10063|回復: 10

[ZCWO] ZCWO 1/6 HK PTU - 德哥

警察機動部隊 (德哥) 沙展 18619
1部件
1) 防暴長袖上衣(膊頭章)
2) 防暴長褲
3) 防暴裝備背心
4) 裝備皮腰帶
5) 細水樽袋
6) 黑色手扣包
7) 防毒面具袋
8) 警告雙面 , 黑色袋
2部件
1) 防暴頭盔
2) 頭雕, PVC素体
3) 手套手型, 腳掌
4) M10左輪手槍配手槍袋
5) 後備上彈專用袋
6) 通訊主機
7) 細蒸餾水樽.原子筆
8) 腰部萬用扣
9) 細糊椒噴霧配専用袋
10) 新款滅火劑
11) 法德魯寸半口徑大口槍催淚彈槍(5粒CS-565型催淚彈)
12) 防暴SF10型防毒面具
13) 搪膠機動部隊皮Boot軟膠制,
穿帶(穿腳掌)

以王喜...不過五官細左一個碼.....
頭像被屏蔽
買幾百隻, 重現佔中moment.  幾時出佔中三子
望落去個頭好膠. 雖然配件好正, 但題材已經有點過氣了.
買一隻好像夾不到原有個題材, 買一隊.... 返屋企做咩呢 ?

不過仍然支持不同的玩具系列.
超港人 發表於 21-1-2015 09:42 PM
和王喜一樣嘅眼神
Oh....pass.

唔喜歡佢,更加可以pass....{:1_220:}
兩款頭雕都好差,以現今標準有d假
太像公仔樣。。。 好心加d毛孔,陰影位啦

套衫造得唔太似,太筆直

豬咀咀前端又造短咗。。。

題材好,但質素低,相信價格高。。。
Z呢間公司嘅付責人一定要留意下,你自己公司在人物頭雕方面,出現一個極之嚴重問題!就是無論人物年紀有幾大,你們同様把他們雕到得十零廿歳咁,由第一隻發哥,到宜家王喜同馬德鐘,冇一個唔係變咗返老還童?真係唔明點解冇人覺得呢個極嚴重問題?攪到個個好似怪醫漫畫版咁?其實除了頭雕,整體所有產品質數也是上乘!但就衰咗响頭雕同Q版手度!如果祗出如怪醫系列的日漫動畫人物,那Z你們一定出得最好,起碼比M記好得多!我係見你們很有誠意同用心造好每一件品牌,但就每每衰在呢個咁重要嘅賣點,因而替您們不值!希望貴公司認真思考一下!:cool:
齊天大聖Ω 發表於 22-1-2015 05:24 PM
買威龍好過

我淨係鐘意SDU

唔好意思,威龍我都唔鍾意

以當年嘅素質嚟講係唔錯

但以今日嘅準則嚟講,我完全接受唔到

所以我一隻都冇儲過

有時標準要隨時代改變,唔一定舊嘢就最好!
齊天大聖Ω 發表於 22-1-2015 05:24 PM
買威龍好過

我淨係鐘意SDU

唔明點解你成日威龍前威龍後。。。。:ar:

有d煩
唔係veryhot 出呀:49: