Toysdaily 玩具日報

查看: 10723|回復: 7

[新品消息] 買模型送書之F-14 TOMCAT一問

今日係玩具網頁閒逛
發現最新一系列買雜誌送模型既主題係火車同戰機,其中戰機內容如下
http://www.f14tomcat.jp/home.html

1/32似乎都好大多,全開狀態長闊幾乎有60cm咁大
仲要有搖控驅動(主副襟翼,起落架,駕駛倉,全機身信號燈,引擎及推進器等)
雖然中意戰機(特別係F14同F22),而且無玩開軍事模型本身,但呢架TOMCAT實在太毒了:$
想問下有無師兄知道呢類書可以係邊到訂?可否PM下小弟:handshake:
(未發過軍模類POST,如有錯區請告知)

早前在日本
鐵道員 發表於 29-1-2015 12:09 PM
早前在日本

見過第一期,合金成份高。
我去信和日本代訂店打過價
如果逐期訂,計埋存倉同運費
要砌起呢隻野隨時要過萬銀...:(
店員都建議我等呢本書出到咁上下,再去亞瑪遜一次過買
鐵道員 發表於 29-1-2015 12:15 PM
見過第一期,合金成份高。

原來有合金?
仲有好多電子機關:handshake:
i am interested too!  
總數100期,是但斷一期都hihi . . . .
不如買隻精密度現成品無咁嬲嬲豬啦 ~
好吸引,如果香港有代理就好了