Toysdaily 玩具日報

[詢問] HOTTOYS THE AVENGERS CAPTAIN AMERICA正常盾問題

因小弟一向只有玩開IM 依家先開始玩返AVENGERS其他角色 之前見第一隻美國隊長平就買左隻返黎玩 發覺個盾會有甩色情況(直情用手拎完隻手都會有色甩果隻) 之後上網睇過D師兄都有同類問題 後期依家入左隻AVENGERS既美國隊長 戰損盾我諗唔會有呢個情況 因為質地唔同 但想請教下有無師兄知道 無戰損果個盾會唔會都一樣有甩色情況? 還是已經改良? THANKS:)
頭像被屏蔽
超港人 發表於 18-1-2015 12:30 AM
AVENGERS既隊長個盾都有機會甩色.

THANKS 師兄 我都係玩戰損盾算:63:
一樣會甩,而且個手帶位仲會甩膠水位:56:
原來隊長有咁多問題。希望下集開始有改善
我個隻正常盾甩得好勁, 戰損就仲好靚仔.
buddylee 發表於 18-1-2015 09:52 AM
一樣會甩,而且個手帶位仲會甩膠水位

之前玩第一隻美國隊長果陣唔知二手入關係定我太大力 條手帶斷左 痴又痴得唔好 幾頭痛-_- 依家AVENGERS果隻勁小心慢慢套入去:42: