Toysdaily 玩具日報

查看: 6446|回復: 23

[Hot Toys] HT -- 美國隊長分享 (多圖)

2015年小弟第一隻figure post就係美國隊長2 雙人Set, Rogers便服版ok, 牛仔褲夠軟, 擺post冇問題, 頭雕亦算ok, 而潛行裝係靚, 但太緊身, 影響可動性, 不過齋企都已經好型, 總之以呢個價錢有兩隻玩, 可算抵!!

我只有第一代CA, 對比而家的頭雕, 實在好太多了

多謝分享。{:1_208:}
You will soon have your Team of Captain America .... :78:
RRAAYY 發表於 15-1-2015 10:50 PM
You will soon have your Team of Captain America ....

唔會啦,之前出左幾隻CA我都冇入,係覺得呢set件潛行服幾靚同抵玩先入啫
美圖!影得好有心機!謝謝!

我的隊長都係貴精不貴多,只係多一隻復仇者隊長。
Thanks for sharing, nice shooting.
pose都幾自然{:1_377:}
靚相!!! :shiny:
BTW, 我同樓主一樣都係得第一代CA 同呢 set.
最 worst 同最 good 嘅隊長:78::cool:
頭像被屏蔽
衫色都係之前隻"美國"feel d, CA3內戰~

講返相,影得靚
外套look都係唔拉拉鍊型D~
riderfun 發表於 16-1-2015 10:15 AM
靚相!!!
BTW, 我同樓主一樣都係得第一代CA 同呢 set.
最 worst 同最 good 嘅隊長:coo ...

你講得啱,兩隻併埋分別好大,但最希望HT可以出到一隻可動性高的CA
第一代既HT CA
我直頭想dump左佢
超港人 發表於 16-1-2015 10:43 AM
今次CA件衫係全藍色
覺得無左隊長味無入
希望下一件隊長會更正!

我唔想組CA戰隊,我諗出復3時先會再入CA了
quincy 發表於 16-1-2015 12:07 PM
第一代既HT CA
我直頭想dump左佢

哈哈哈,唔駛咁嚴重呀!?講真,係頭雕差D,可動差D,個盾甩油啫:34:
其實我真係幾鍾意第一代套衫
It's a good figure. The age of ultron.....is gonna make you bleed more