Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 老實人

[詢問] 有無ching有買ACI 隻戒靈可以分享下

師兄呢隻係version a?
akiaki 發表於 16-1-2015 02:09 AM
其實別廠隻戒馬不錯呀!又大又夠重,係要自己做下舊化囉,九魚價錢係算抵買。
缺點是沒有底座企唔搵而已 ...

請問有無大貨圖分享下呢,上網搵ss 科林就係覺得奇怪,有些有舊化幾正,有些就無
其實別廠隻戒馬不錯呀!又大又夠重,係要自己做下舊化囉,九魚價錢係算抵買。

請問有無大貨圖分享下呢,上網搵ss 科林就係覺得奇怪,有些有舊化幾正,有些就無
睇黎貨個頭套同官圖比細左D(之前呢隻猛俾人插大頭仔)
max ching影出黎有頭有膊, 加埋背景好有氣氛, 好相! (等睇全套)

別廠馬見過幾張官圖個頭都好dup (不過屋企都無位所以都唔打算入馬)
miller23 發表於 16-1-2015 08:43 AM
師兄呢隻係version a?

This is version A, version B not yet released, I amwaiting for it as well

師兄,有冇買?
有圖可以分享下嗎?
我只在外國網站D人勁插,但實物圖片有限……
Ar.J 發表於 16-1-2015 12:20 PM
師兄,有冇買?
有圖可以分享下嗎?
我只在外國網站D人勁插,但實物圖片有限……

我同你一樣,圖不多
淨人個價先幾魚,好想搏一搏,有位台灣朋友分享,好像都唔差
交叉人 發表於 16-1-2015 12:48 PM
我同你一樣,圖不多
淨人個價先幾魚,好想搏一搏,有位台灣朋友分享,好像都唔差

知道ACI唔出馬後,好想搏下入佢隻戒靈馬……
始終覺得有隻馬會完整D咁……
之前隻戒靈羊同白袍甘道夫係唔係其他廠出?又係冇人講過
老實人 發表於 16-1-2015 08:54 PM
之前隻戒靈羊同白袍甘道夫係唔係其他廠出?又係冇人講過

台灣廠asmus toys出既
斗篷下有沒有頭呢? 似乎都沒人拍過